2023-10-07 14:00:03
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν τα μοιράζεσαι όλα στο instagram, σε πείραξε που είπαν το όνομα;»
Τη δική της άποψη στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου θέλησε να εκφράσει η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Ι love Σουκου” ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενοχλήθηκε τόσο πολύ που διέρρευσε το όνομα του γιου του, τη στιγμή που ο ίδιος και η Ιωάννα Τούνη τα μοιράζονται όλα μέσα από το Instagram. Ακόμη, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση το γεγονός ότι απείλησε έναν άλλο άνθρωπο.

«Ήταν τόσο τραγικό που αναφέρθηκε το όνομα του παιδιού; Συγγνώμη, αλλά όταν μέσα από τα instagram τους μας δείχνουν, τον θηλασμό, την αλλαγή πάνας, την ώρα που κλαίει… όλο αυτό δε δίνει το “δικαίωμα” στα media να είναι λίγο πιο αδιάκριτα; Είναι τόσο τραγικό;

Όταν έχεις έναν λογαριασμό που τα μοιράζεσαι όλα, σε πείραξε που είπαν ότι μπορεί να πάρει το όνομα “Πάρης”; Δεν είναι ένα ζευγάρι που κρατάει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα δείχνουν όλα, οπότε και οι άλλοι παίρνουν θάρρος. Δε δείξανε το πρόσωπο του παιδιού, ένα όνομα είπαν. Το ότι μπορεί να φοβήθηκε μη τυχόν δείξουν το πρόσωπο, του δίνει το δικαίωμα να πάει να απειλήσει κάποιον;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.


«Δε στείλανε κάμερες στη βάπτιση… Είπε ότι δε σεβαστήκανε οι εκπομπές τη βάπτιση του παιδιού και παίξανε βίντεο, δεν ανέβηκαν βίντεο στα social; Όλος ο κόσμος τα είδε εκεί, δηλαδή τι διαφορά έχει; Επίσης εγώ γιατί να πιστέψω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που λέει ότι δεν έστειλε απειλητικό μήνυμα και στέλνει ο άλλος άνθρωπος το μήνυμα εκείνη την ώρα και τα έχει πει όντως αυτά;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Δε μπορείς να λες ότι δεν είπες κάτι τέτοιο και να σε διαψεύδουν έτσι στον αέρα. Είναι κάπως αυτό… Και για τη Σίσσυ είπε ότι την έπαιρνε και δεν απαντούσε. Και βγήκε η Σίσσυ και λέει ότι δεν την πήρε ποτέ, και του έστειλε μήνυμα να τον ρωτήσει και της απάντησε, “γιατί να σε πάρω”. Κάποιος λέει ψέματα… Είναι δουλειά της παρουσιάστριας να πάρει κάποιον και να του πει ότι δε θα συνεχίσει;» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ