2023-10-09 15:00:43
Φωτογραφία για Η Microsoft αναβαθμίζει το OneDrive με νέο σχεδιασμό, με ενσωμάτωση της ΤΝ Copilot

 



Η Microsoft ανακοινώνει σήμερα την τρίτη γενιά του αποθηκευτικού της χώρου στο cloud OneDrive, με το σύστημα Copilot της εταιρείας με τεχνητή νοημοσύνη, την ανανέωση του σχεδιασμού Fluent και μεγάλες βελτιώσεις στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μοιράζονται και χρησιμοποιούν έγγραφα στο cloud.

 

Το OneDrive φιλοξενεί τρισεκατομμύρια αρχεία για καταναλωτές και επιχειρήσεις, με 2 δισεκατομμύρια αρχεία να προστίθενται κάθε μέρα. Η Microsoft αναμορφώνει τώρα μεγάλο μέρος της εμπειρίας εργασίας στο OneDrive για τις επιχειρήσεις, με πολλές βελτιώσεις ποιότητας ζωής που θα κάνουν τη διαχείριση και τη χρήση αρχείων πολύ καλύτερη στο διαδίκτυο, στα Windows και στις διάφορες εφαρμογές του Office της Microsoft.

 

Η Microsoft αναμορφώνει την κύρια διαδικτυακή εφαρμογή OneDrive με νέο σχεδιασμό. Ταιριάζει περισσότερο με τη διεπαφή των Windows 11 και τις πρόσφατες αλλαγές στις εφαρμογές του Office και ταιριάζει επίσης με τις τελευταίες ενημερώσεις σχεδιασμού του File Explorer. Υπάρχει τώρα μια ενότητα "Για εσάς" με συστάσεις αρχείων με τεχνητή νοημοσύνη στην κορυφή, όπως και στον File Explorer.

 

Τα αρχεία που έχουν σημασία για την καθημερινότητά σας εμφανίζονται αμέσως εδώ και μπορούν να εμφανίζονται εδώ είτε βρίσκονται στο OneDrive, στο Teams ή αλλού. Η Microsoft έχει πραγματικά αναβαθμίσει το OneDrive για να το καταστήσει ένα one-stop shop για την εύρεση και τη διαχείριση όλων των αρχείων σας.

 

Αυτή η ενημερωμένη προβολή ιστού περιλαμβάνει επίσης μια ανανεωμένη κοινή προβολή, η οποία περιλαμβάνει πλέον όλα τα αρχεία που μοιράζονται μέσω του Teams, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων τρόπων με τους οποίους μοιράστηκαν μαζί σας έγγραφα του Office. Το κύριο περιβάλλον εργασίας κοινής χρήσης έχει επίσης βελτιωθεί και η διαχείριση των δικαιωμάτων σε αρχεία έχει επίσης βελτιωθεί.

 

Εάν εργάζεστε σε ένα σωρό αρχεία με συναδέλφους, υπάρχει μια νέα προβολή ανθρώπων που διευκολύνει πολύ και αυτό. Μπορείτε να εστιάσετε σε αρχεία που δουλεύετε με συναδέλφους, απλά βρίσκοντας το πρόσωπο ή το όνομά τους. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε αυτή την προβολή με βάση το όνομα ή να καρφιτσώσετε στην κορυφή τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάζεστε στενά.

 

Μπορείτε επίσης τώρα να επιλέγετε τα χρώματα των φακέλων σας και όταν κάνετε κοινή χρήση με συναδέλφους, θα βλέπουν και αυτοί την επιλογή χρώματος.

Ίσως η πιο χρήσιμη προσθήκη είναι η δυνατότητα αγαπημένων αρχείων OneDrive που θα περιφέρονται στα Windows 11, στο OneDrive στο διαδίκτυο και αλλού. Έτσι, αν έχετε ως αγαπημένο έναν φάκελο OneDrive στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 11, θα βρείτε αυτόν τον φάκελο στη λίστα αγαπημένων στο OneDrive στον ιστό.

 

Η εμπειρία αναζήτησης στο OneDrive αναβαθμίζεται επίσης με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, διευκολύνοντας την εύρεση φίλων και συγγενών σε φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Microsoft. Αυτά δοκιμάζονται με τους καταναλωτές σε μια περιορισμένη προεπισκόπηση που ξεκινά αυτόν τον μήνα, ενώ η δημόσια προεπισκόπηση έχει οριστεί για τις αρχές του 2024.

 

Η Microsoft έχει επίσης βελτιώσει τη δημιουργία αρχείων στο OneDrive. Ένα νέο κουμπί "add new" έρχεται το ερχόμενο καλοκαίρι με μια λίστα προτάσεων προτύπων για παρουσιάσεις και άλλα έγγραφα, και μπορείτε να αιωρήσετε το ποντίκι πάνω από αυτά για να τα δείτε σε προεπισκόπηση ή απλά να ξεκινήσετε από ένα κενό έγγραφο.

 

Το OneDrive γίνεται επίσης πολύ πιο γρήγορο στη χρήση, με βελτιωμένη υποστήριξη εκτός σύνδεσης. Η Microsoft αναφέρει ότι το OneDrive στον ιστό ξεκινά δύο φορές ταχύτερα, με άμεση ταξινόμηση, βελτιωμένη κύλιση και βελτιωμένη υποστήριξη εκτός σύνδεσης. Σύντομα θα μπορείτε να εκκινήσετε το OneDrive στο πρόγραμμα περιήγησης, και όλα αυτά χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Το Files On-Demand έρχεται επίσης στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης, ώστε να μπορείτε να επισημαίνετε αρχεία ως διαθέσιμα εκτός σύνδεσης. Τόσο η λειτουργία εκτός σύνδεσης όσο και τα Files On-Demand είναι σπουδαία χαρακτηριστικά που προηγουμένως περιορίζονταν στην κύρια εφαρμογή OneDrive για την επιφάνεια εργασίας, αλλά φθάνουν στις αρχές του 2024.

 

Ένα πράγμα που ζητούσαν πολλοί επιχειρηματικοί χρήστες του OneDrive είναι η δυνατότητα να ανοίγετε οποιοδήποτε έγγραφο από το OneDrive στον ιστό στις εγγενείς εφαρμογές γραφείου. Η Microsoft προσθέτει αυτό το χαρακτηριστικό τον Δεκέμβριο, με τη δυνατότητα να ανοίγουν πράγματα όπως αρχεία CAD ή PDF. Η Microsoft προσθέτει επίσης μια νέα προβολή πολυμέσων που περιλαμβάνει όλες τα αρχεία φωτογραφιών και βίντεο σε μια ενιαία τοποθεσία.

 

Αυτή η νέα εμπειρία OneDrive θα είναι επίσης σύντομα διαθέσιμη στην ενότητα αρχείων του Microsoft Teams και στο τμήμα πλοήγησης αρχείων του Outlook. Η Microsoft αναμένει ότι η νέα προβολή OneDrive στο Outlook θα είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο.

 

Η Microsoft σχεδιάζει επίσης να ενσωματώσει το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης Copilot στο OneDrive τον Δεκέμβριο για όλους όσοι διαθέτουν άδεια χρήσης Microsoft 365 Copilot. Το Copilot θα προσφέρει μια καθημερινή σύνοψη αρχείων, σαν μια λειτουργία catch-up για έγγραφα που δουλεύετε εσείς και οι συνάδελφοί σας. Αυτό θα περιλαμβάνει έναν κατάλογο σημαντικών αλλαγών σε αρχεία και μια συνοπτική ματιά στα νέα σχόλια. Η Microsoft λέει ότι θα οργανώνει έξυπνα αυτές τις περιλήψεις με βάση το πλαίσιο και τη συνάφεια.

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις περισσότερες από τις αλλαγές στη διεπαφή του OneDrive στο onedrive.com σήμερα, ενώ περισσότερες θα φτάσουν στις αρχές του 2024.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ