2023-10-09 13:20:02
Φωτογραφία για Καινούργιου για Μπέο: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα»
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου σχολιάστηκε στη Super Κατερίνα και η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Αφού διασφάλισε την νίκη, ο στόχος του ήταν αυτός και στο λογύδριό του στον κόσμο και στα κανάλια. Είναι χυδαίο παραλήρημα ενός άκρατου ρατσισμού δολοφονώντας χαρακτήρες και ανήκει στον χώρο της Δικαιοσύνης.

Πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Έχει χειροκροτητές σε αυτή την ιστορία.

Το δε στοιχείο ότι είναι του Δημοτικού καλά του είπε ο Μπογιόπουλος ότι είναι λούμπεν. Είναι ρατσιστής, χυδαιοπαραληρεί νομίζοντας ότι έτσι θα συσπειρώσει τα πιο αντιδραστικά κομμάτια της κοινωνίας. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε για το σχόλιο που ανέβασε για τον Μπέο.

«Δεν καταλαβαίνεις πόσα υβριστικά μηνύματα δέχτηκα, ότι ο Μπέος έχει δίκιο και “ποια είσαι εσύ;”, με απείλησαν με τραμπουκισμούς επειδή έγραψα αυτό» είπε η παρουσιάστρια


«Είναι επάγγελμα να είσαι φασιστικό τρολ» της είπε ο Ανδρέας. «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε αυτή την εκπομπή βγήκε και είπε ότι το νερό στον Βόλο είναι κατάλληλο και πλένεται και το νερό ήταν ακατάλληλο. Και σε αυτό έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας».

Λίγο αργότερα η Κατερίνα αποκάλυψε ότι και σήμερα δέχεται υβριστικά και ακατάλληλα μηνύματα για το θέμα Μπέου.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ γιατί δέχομαι απειλητικά μηνύματα. Με απειλούν ότι θα έρθουν να με βρουν. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν είναι ο ελληνικός λαός» είπε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ