2023-10-09 17:00:01
Φωτογραφία για Ο Γιατρός - Βασιλική Τρουφάκου: Η Σοφία είναι «εκτός θέματος» στη ζωή του Αντρέα



Η Βασιλική Τρουφάκου, η Σοφία από τη σειρά του Alpha «Ο Γιατρός», ήταν προσκεκλημένη σήμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του «Happy Day». Η ηθοποιός, μιλώντας για το ρόλο της ανέφερε ότι «η Σοφία περίμενε τον Αντρέα (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) πολύ καιρό, τον είχε επιλέξει. Τον αγάπησε».



Θα θυμηθεί ο Αντρέας; «Θα περάσουν από δοκιμασίες. Η κατάσταση είναι ακραία και ως ιατρική συνθήκη -ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία. Υπάρχει ένα κενό μνήμης στον ήρωα, είναι σα να ξυπνά σε μια άλλη ζωή» απαντά.



Ο ρόλος της Σοφίας «με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή, μόλις άκουσα τι είναι αυτό που συμβαίνει στην ηρωίδα. Μου έχει τύχει να δω στα όνειρά μου» με τρόμο «ότι σε ξεχνάει ένας δικός σου άνθρωπος». Για τη σχέση της με τον Αντρέα, όπως εξελίσσεται μετά το ατύχημά του, τονίζει ότι: «χρειάζεται μεγάλο άνοιγμα ψυχής για να μπορέσει η Σοφία να σταθεί στον Αντρέα όπως του στέκεται: με αξιοπρέπεια, με το συναίσθημά της ακέραιο

. Δεν εκβιάζει τις καταστάσεις και την επαναφορά της μνήμης του. Έχει σεβασμό στη διαδικασία» και στο ότι «τον ήρωα τον κατακλύζει αυτό που του συμβαίνει… Συνεχίζει τη δουλειά της, είναι εκεί για εκείνον, παράλληλα κάνει τις επιλογές της, σκέφτεται τι θα κάνει με τη ζωή της… Η Σοφία είναι «εκτός θέματος» στη ζωή του Αντρέα» σε αυτή τη φάση.



Χαρακτηρίζει «σημαντικό το να βρίσκεται σε μια τέτοια σειρά». Κι αυτό γιατί, είναι «μία σειρά που μιλάει για το σήμερα και το τώρα, έχει μια φρεσκάδα». Επίσης, λόγω του συγκεκριμένου αριθμού επεισοδίων (16), «προλαβαίνεις να έχεις εικόνα του χαρακτήρα που υποδύεσαι, να ξέρεις τι λες, το τι θέλει ο ήρωάς σου. Έχεις αυτή την πολυτέλεια».



Στο σημερινό επεισόδιο, στις 22:40, ο Αντρέας (Κων/νος Μαρκουλάκης) μοιράζεται μια πολύ προσωπική στιγμή με τη Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου) καθώς εκείνη έχει μόλις πάρει στα χέρια τα αποτελέσματα των εξετάσεων του αδερφού της (Ιάσων Παπαματθαίου), ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο τους. Και ενώ όταν έρχεται ο αδερφός της στα επείγοντα εκείνη αρνείται να τον δει και να μιλήσει κατ’ ιδίαν μαζί του, αφού πιστεύει ότι τα συμπτώματα του έχουν προκύψει για άλλη μια φορά μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών, στην πορεία και με την παρέμβαση του Αντρέα τα δύο αδέρφια έρχονται πιο κοντά…



 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ