2023-10-10 07:00:02
Φωτογραφία για Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μετά την επιτυχία των Ψιθύρων Καρδιάς τρόμαξα, πήγα και...»
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, Super Κατερίνα για τις τηλεοπτικές της δουλειές, τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη.

Η ηθοποιός με αφορμή την παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη σε σκηνοθεσία και διασκευή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, είπε: «Πάντα τους εκτιμούσα αλλά τώρα δουλεύοντας μαζί τους τούς εκτίμησα ακόμη περισσότερο για τον τρόπο που δουλεύουν».

Για τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη που μετρά 15 χρόνια, τόνισε: «Μυστικά δεν ξέρω αν υπάρχουν. Θέλει πολλή δουλειά και εργασία και να είσαι συνειδητοποιημένος». .

Για τη δίκη Φιλιππίδη και το #MeToo, ανέφερε: «Πιστεύω πως για να φτάσεις σε ένα αποτέλεσμα κοινωνικό θα πρέπει να περάσουμε από πολλά στάδια. Ένα στάδιο είναι η εκμετάλλευση της στιγμής. Ένα άλλο, η υπερβολή, Αλλά για να φτάσεις να αλλάξει κοινωνικά κάτι, θέλει χρόνο και θα περάσεις από όλες τις φάσεις. Είναι μέρος της αλλαγής».


Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Το εξώφυλλο που πούλησε περισσότερο απ’ όλα τα περιοδικά ήταν εκείνο που είχα κάνει για τους Ψίθυρους Καρδιάς. Ήμουν 22 χρονών, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία, με τρόμαξε».

«Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι σε αυτές τις περιπτώσεις: αυτοί που καβαλάνε το καλάμι και εκείνοι που πάνε να κρυφτούν. Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι καλή, εγώ πήγα και κρύφτηκα. Θα ‘θελα να το ‘χω βιώσει λίγο παραπάνω, να μη με αναγκάσει να κρυφτώ τόσο πολύ αλλά δεν είσαι πάντα έτοιμος για κάτι τέτοιο», δήλωσε.

«Σήμερα ίσως να το απολάμβανα λίγο παραπάνω. Θέλει σοφία η επιτυχία για να τη διαχειριστείς, δεν είναι απλό πράγμα», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Είχα τηλεοπτική πρόταση για φέτος αλλά δεν ήταν κάτι που με ενθουσίασε. Παρ’ όλα αυτά γίνονται πολύ ωραίες δουλειές – όχι όλες – αλλά νομίζω ότι εξελίσσονται τα πράγματα στην τηλεόραση», είπε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ