2023-10-11 07:30:02
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ευτυχώς που με έδιωξαν από την ΕΡΤ γιατί ...



Με αφορμή τη νέα παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου «Για μια ζωή» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος βρέθηκε σήμερα (10.10.2023) καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη».



Καθώς η παράσταση περιγράφει και την αρχή του εμφυλίου, ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε αν οι πολιτικές του πεποιθήσεις υπήρξαν εμπόδιο στην καριέρα του.



«Τα πολιτικά μου πιστεύω δεν υπήρξαν εμπόδιο στην καριέρα μου. Εμπόδια υπήρξαν από προσωπικά θέματα διαφορών, όχι από πολιτικά. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με έδιωξαν από την ΕΡΤ. Ευτυχώς που με έδιωξαν γιατί άλλαξε η ζωή μου, γιατί ξεκίνησα να είμαι σε σίριαλ. Τους μούντζωσα και έφυγα. Τους πήγα στα δικαστήρια, δεν αποζημιώθηκα, μιλάμε για δημόσιο», είπε.





Μιλώντας για την παράσταση στο θέατρο «Πειραιώς 131», ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε: «Είμαι ευτυχής που είμαι σε αυτή την παράσταση. Γυρίζω στο «σπιτάκι» μου, ήμουν εκεί 15 χρόνια. είμαι συγκινημένος που μπαίνω ξανά σε αυτό το θέατρο με αυτή την πολύ ωραία παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου, με ένα εξαιρετικό θίασο.



Είναι μία τόσο ευτυχής συγκυρία που δεν βλέπω την ώρα να πάω να κάνω πρόβα. Εννοείται πως έχω άγχος, αυτό δεν περνάει. Κάθε φορά στην πρεμιέρα ενός έργου, στο πρώτο γύρισμα μίας ταινίας.



Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τον ξέρω από μικρό παιδάκι. Έχουμε δουλέψει άπειρες φορές μαζί και σε αυτή την παράσταση κάνει το παιδί μου παντού. Στην παράσταση ο γιος μου φεύγει για το μέτωπο και αφήνει πίσω του την γυναίκα του, την οποία υποδύεται η Δανάη Παππά, και μένουν σπίτι μου. Ο γιος μου σκοτώνεται και η γυναίκα του μετά από 2 χρόνια θέλει να παντρευτεί. Το δέχομαι και τους δίνω και την ευχή μου.



Οι Παπαθανασίου – Ρέππας είναι σατανικοί, διότι ο Γιάννης (σ.σ. Τσιμιτσέλης που υποδύεται τον γιο του) είναι αριστερός ενώ ο χωροφύλακας που θα παντρευτεί η νύφη μου, είναι δεξιός. Μέσα σε όλα αυτά βλέπουμε και την αρχή του εμφυλίου. Μπαίνει σε όλα αυτά τα μονοπάτια, με τον πόλεμο, τον έρωτα. Επιστρέφει ο γιος μου, που τελικά δεν είχε πεθάνει και η νύφη μου βρίσκεται παντρεμένη με 2 άντρες.



Είμαστε στο ίδιο σπίτι και κρύβουμε τον έναν από τον άλλον, τους ψάχνουν και οι Γερμανοί. Φοβόμαστε τη γειτόνισσα η οποία είναι παντρεμένη με έναν δωσίλογο».



Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ανέφερε επίσης: «Το ίντερνετ είναι μια σπουδαία εφεύρεση και ταυτόχρονα με μία μεγάλη καταστροφή. Αυτό με τα social media που ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, μπορεί να είναι μειονότητα αλλά να παρασύρουν τους υπολοίπους σε ακρότητες, στις οποίες είμαι εντελώς αντίθετος. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Ζούμε σε μία εποχή που τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Ζούμε σε ένα μπάχαλο.



Έχουμε περισσότερες παραστάσεις και από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Το κάθε μαγαζάκι προσπαθεί να πιαστεί από κάποιον για να φέρει τον πελάτη μέσα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό παίρνουν αυτούς που έχουν followers. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, προσαρμόζομαι. Η κάθε εποχή έχει τις χάρες της και τα κακά της».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ