2023-10-11 13:40:02
Φωτογραφία για Μαρία Σολωμού: Δεν με αφορά η κόντρα ανάμεσα στον Mente Fuerte και τη Δανάη Μπάρκα
Τη Μαρία Σολωμού συνάντησαν σε νυχτερινή έξοδο, τηλεοπτικά συνεργεία με τους ρεπόρτερ να καλούν την ηθοποιό, να αφήσει ένα σχόλιο για την κόντρα που ξέσπασε πρόσφατα ανάμεσα στον Mente Fuerte και τη Δανάη Μπάρκα.

«Δεν με αφορά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, εγώ δεν έχω δει τίποτα και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους. Είμαστε πολύ κοντά; Όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους…» απάντησε όταν της απηύθυναν τη σχετική ερώτηση.

Όταν δε, τη ρώτησαν και για φήμες περί κρίσης στη σχέση της με τον τράπερ, απάντησε: «Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα για κρίση. Βρες μου έναν που θα μου πει μπροστά μου τι κάνω εγώ στη ζωή μου και θα του απαντήσω. Όποιος με πάρει τηλέφωνο θα του απαντήσω κατάλληλα. Σας ορκίζομαι ότι δεν βλέπω τίποτα στο Internet για μένα, δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος με βρίζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια άποψη, σε μια γνώμη, αλλά δεν τα βλέπω για να μην ταραχτώ. Δεν ασχολούμαι. Το τι κάνω στη ζωή μου και πως το αντιμετωπίζω… I am sorry, έχω πει ότι δεν θα λέω».


Η «κόντρα» Mente Fuerte - Δανάης Μπάρκα

Πρόσφατα, ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού τα «έβαλε» με την παρουσιάστρια, η οποία δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία».

Μέσω Instagram story, o τράπερ ανέβασε στιγμιότυπο από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, την ώρα που σχολίαζε τη σύντροφό του.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. "Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας", ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ