2023-10-13 13:10:05
Φωτογραφία για Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Με τα νούμερα που κάνει αυτή η εκπομπή, αν ήταν σε ιδιωτικό κανάλι, θα είχε κοπεί στο δίμηνο»
Στα νούμερα τηλεθέασης και τη διαφορά στη διαχείριση των εκπομπών στη δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση αναφέρθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η ομάδα του «Πρωινό ΣουΣού». Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε την αντίθεσή του στο γεγονός ότι υπάρχουν προγράμματα στην ΕΡΤ που σημειώνουν εξαιρετικά χαμηλές τηλεθεάσεις, παρ’ όλα αυτά ανανεώνουν για δεύτερη χρονιά.

«Αισθάνομαι πια ότι η ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης είναι σκέτο άγχος. Δεν θέλω ξανά να ακούσω για αυτά. Η αποδοχή του κόσμου είναι το ζητούμενο, αυτό που όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Τελικός κριτής είναι – καλώς ή κακώς – ο τηλεθεατής. Γι’ αυτό και όσοι λένε ότι δεν κοιτάζουν τα νούμερα τηλεθέασης προσβάλλουν τον κόσμο κατά την άποψή μου», σχολίασε από την πλευρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παίρνοντας τον λόγο.

«Οφείλεις να δεις τι αρέσει στον κόσμο. Στην ΕΡΤ λιμάρουν νύχι. 1,5% και λένε: αγάπη μου, σκίσαμε. Δεν είμαι άδικος, είναι η πραγματικότητα», τονίζει ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ