2023-10-13 15:40:05
Φωτογραφία για Ανδρέας Μικρούτσικος: Ανάρτηση «καρφί» για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

 







Όλο και συχνότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκφράζει μια έντονη δυσαρέσκεια στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το γεγονός ότι τον διακόπτουν την ώρα που αναπτύσσει τη δική του άποψη σε διάφορα θέματα. Μάλιστα, σήμερα, σημειώθηκε άλλο ένα “επεισόδιο” κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όπου ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Έλενα Πολυκάρπου. 



Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την «Super Κατερίνα».



Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανήρτησε μια φωτογραφία του και έγραψε το εξής: «Αν το πώς να με κόβουν στον αέρα γινόταν ολυμπιακό αγώνισμα, η εκπομπή που συμμετέχω θα είχε σίγουρα το χρυσό στην τσέπη»!



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντιδρά με αυτόν τον τρόπο κατά της εκπομπής που συνεργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια και στάθηκε η αφορμή για να επανέλθει τηλεοπτικά. Για ακόμα μία φορά, ο παρουσιαστής βάλλεται κατά της Super Κατερίνα, ξεπερνά τα όρια και καρφώνει το τηλεοπτικό του σπίτι, στο οποίο φιλοξενείται από τον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη, την Κατερίνα Καινούργιου και την υπόλοιπη ομάδα.



Ο παρουσιαστής πέρασε ξανά τις κόκκινες γραμμές, παραβλέποντας τους ρόλους που έχουν καθοριστεί από την εταιρία παραγωγής.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ