2023-10-17 07:00:02
Φωτογραφία για Η Mυθοπλασία ALPHA φέρνει τις αγαπημένες σειρές πρώτες στην επιλογή των τηλεθεατών!



Η Μυθοπλασία του ALPHA γοητεύει, αγαπιέται και προκαλεί τα πιο δυνατά και τα πιο όμορφα συναισθήματα. Γι αυτό, σε ένα τοπίο ανταγωνιστικό, με τηλεοπτικά προϊόντα διαφορετικού είδους και δυναμικής, η μυθοπλασία του ALPHA έχει την κυρίαρχη θέση, την εβδομάδα 09-12 Οκτωβρίου 2023.



Ο «Σασμός» βρίσκεται στην πρώτη θέση με τον έρωτα να έρχεται σε κόντρα με την βεντέτα, η οποία μοιάζει να «ξαναφουντώνει». Η ιστορία αποδίδεται με τρόπο ωραίο, ρεαλιστικό και κινηματογραφικό στην οθόνη μας, με ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις. Απόδειξη οι 1.794.000 τηλεθεατές, οι οποίοι, συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό με τις συγκλονιστικές εξελίξεις, κατά μέσο όρο, μέσα στην εβδομάδα. Με 22,6% στο σύνολο κοινού, με 20,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 24,3% στο δυναμικό γυναικείο κοινό (Γ 18-54) ο «Σασμός» συνέχισε την πορεία του προς την κορυφή. Στο αυριανό επεισόδιο, στις 21:00, οι εξελίξεις τρέχουν, με τον εμπρησμό στο σπίτι του Παύλου να έχει φέρει αναστάτωση στο χωριό, που βλέπει μια νέα απειλή να σκιάζει τις χαρές των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς.



«Ο Γιατρός», το ομώνυμο ιατρικό δράμα εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία, από την πρώτο επεισόδιο βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά κομμάτια της ταυτότητας κάποιου; Ας πούμε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του, όπως συνέβη στον γιατρό Αντρέα Βρεττό. Πώς μπορεί να ζει χωρίς αυτή τη μνήμη; Πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, οι συνάδελφοί του, η οικογένειά του; Ποιες αλήθειες του κρύβουν και πώς θα τις ανακαλύψει; Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή είναι επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολουθούν, εν προκειμένω για 1.461.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό, κατά μέσο όρο. Με 18,5% στο σύνολο κοινού, 19% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 22% στο δυναμικό γυναικείο κοινό (Γ 18-54) ο «Ο Γιατρός» μας καθηλώνει με τις εξελίξεις. Στο αυριανό επεισόδιο, στις 22:40, θα παρακολουθήσουμε ένα «ειδικό» επεισόδιο, το οποίο εξελίσσεται δέκα χρόνια πριν. Ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του: να γίνει ο νέος διευθυντής της παθολογίας. Συμμετέχουν, ως γκεστ, η Αλίνα Κωτσοβούλου, ο Μιχάλης Μητρούσης, η Εριέττα Μανούρη και ο Christian Culbida.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ