2023-10-18 08:00:04
Φωτογραφία για Έρχονται αλλαγές στο Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο...







Για αλλαγές και «κοψίματα» στη Ράδιο Αρβύλα γίνεται λόγος τον τελευταίο καιρό. Και βέβαια ο συνειρμός δεν είναι τυχαίος καθώς αυτή την περίοδο η «θεσσαλονικιώτικη παρέα» θα είχε σίγουρα πολλές «πηγές» για το περιεχόμενο της σατιρικής εκπομπής. 



Ωστόσο κάποιες… ράδιο αρβύλες που κυκλοφορούν θέλουν τον Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση να μην καλησπερίζουν καθημερινά τους τηλεθεατές. Η αλήθεια όμως, είναι ότι από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου η Ράδιο Αρβύλα θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 περιμένοντας καθημερινά τους τηλεθεατές από Δευτέρα έως και Πέμπτη, με το Βινύλιο να «παίζει» κάθε Παρασκευή.



Βέβαια μία από τις σκέψεις του Κανάκη… που μπορεί να υλοποιήσει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1, είναι αν κάποιο από τα ειδικά αφιερώματα του Βινυλίου χρειάζονται περισσότερο από ένα επεισόδια, τότε να γίνονται Πέμπτη και Παρασκευή… για να μην περιμένουν οι τηλεθεατές την επόμενη βδομάδα. Αυτό όμως, θα είναι κάτι που θα προκύψει από τις ανάγκες της ιδιαίτερης αυτής εκπομπής κι όχι λόγο «κοψίματος» της Ράδιο Αρβύλας… που ευτυχώς υπάρχει κι αυτή στην τηλεόραση! 



Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς (newsit)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ