2023-10-18 07:30:06
Φωτογραφία για Elite: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 7ης σεζόν - Θα βγει τελικά 8η σεζόν;
Η 7η σεζόν της διάσημης και επιτυχημένης ισπανικής σειράς «Elite» δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Έντονες ερωτικές σκηνές, ανατροπές και μυστηριώδεις δολοφονίες είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που αναμένεται να δουν οι φαν στην έβδομη σεζόν της σειράς. Αρκετοί νέοι χαρακτήρες θα παρουσιαστούν, αλλά ίσως η πιο αξιοσημείωτη προσθήκη είναι η διάσημη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, Anitta, η οποία θα υποδυθεί την Τζέσικα, μια νέα καθηγήτρια αυτοάμυνας στο Las Encinas.

Στο φινάλε της 6ης σεζόν εμφανίστηκε ένας μυστηριώδης σκοπευτής που ήρθε στο Las Encinas. Ποιος κρατούσε το όπλο και ποιος τραυματίστηκε; Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που μπορεί να ψάχνουν για εκδίκηση με βάση όσα συνέβησαν στην 6η σεζόν.

Η 7η σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου του 2023 στο Netflix και έγινε γνωστό τον Ιούλιο ότι θα υπάρξει και 8ος κύκλος.

Δείτε το τρέιλερ

 

Θα βγει 8η σεζόν;

 Η ισπανική σειρά του Netflix, «Elite», πρόκειται να επιστρέψει για όγδοη σεζόν, φέρνοντας περισσότερες συναρπαστικές ιστορίες και δράματα στις οθόνες.

Η streaming υπηρεσία αποκάλυψε επίσης μερικές νέες προσθήκες στο καστ. Στη σειρά εντάσσονται οι Ane Rot και Nuno Gallego, δύο πολλά υποσχόμενα ταλέντα, που θα φέρουν όπως αναφέρεται, τη μοναδική τους γοητεία στη σειρά. Επιπλέον, η αγαπημένη Mina el Hammani, η οποία είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στις τρεις πρώτες σεζόν, κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της ως Nadia. Η παραγωγή των νέων επεισοδίων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Το «Elite» περιστρέφεται γύρω από τη ζωή των μαθητών του Las Encinas, ενός διάσημου λυκείου. Το δράμα περιστρέφεται γύρω από τις περίπλοκες σχέσεις μεταξύ τριών μαθητών από ταπεινό περιβάλλον, που γίνονται δεκτοί μέσω ενός προγράμματος υποτροφιών, και των εύπορων συμμαθητών τους.

Σε επίσημο δελτίο Τύπου, το Netflix ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας ότι η παραγωγή ξεκίνησε γυρίσματα τον Αυγουστο. Αυτή τη φορά, τη σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβουν οι Daniel Barone, Ginesta Guindal, Jota Linares και Elena Trapé, οι οποίοι πρόκειται να μεταφέρουν το δημιουργικό τους όραμα στους διαδρόμους του Las Encinas.

Η όγδοη σεζόν του «Elite» είναι το πνευματικό παιδί των Carlos Montero και Jaime Vaca. Ανάμεσα στα φρέσκα πρόσωπα που θα κοσμήσουν τη μικρή οθόνη είναι η Ane Rot, γνωστή για τη δουλειά της στο «Killer Book Club» και ο Nuno Gallego, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει το κοινό με το «UPA Next». Επιπλέον, οι θεατές θα δουν τη Mina el Hammani να επαναλαμβάνει το ρόλο της ως Nadia, έναν χαρακτήρα που αγαπήθηκε από τους φαν.

Η ημερομηνία πρεμιέρας της όγδοης σεζόν του «Elite», θα ανακοινωθεί σε λίγες εβδομάδες.

Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ