2023-10-19 12:13:13
Φωτογραφία για Πέμπτη, 19/10/2023: Εργασίες ημέρας

 



Σχολική ζωή: Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ισχύσει το διορθωμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων (όπως συμφωνήθηκε από την πλειοψηφία της τάξης), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Μαθηματικά: Αφού συμβουλευτούμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 35 - Β.Μ.) και την προηγούμενη ανάρτηση, διαβάζουμε προσεκτικά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" του 14ου κεφαλαίου "Είμαστε και οι πρώτοι" (σελίδα 36 - Β.Μ.). Μετά λύνουμε τις ασκήσεις 1, 2, 3 και το πρόβλημα 1, στη σελίδα 33 του Τ.Ε..

Ιστορία: Διαβάζουμε πολύ καλά τα υπογραμμισμένα του κεφαλαίου "Η θρησκευτική και πολιτική οργάνωση των Ελλήνων", με τη συμβολή των πλαγιότιτλων και της αντίστοιχης ανάρτησης.

Φυσική: Ξαναθυμόμαστε τα πειράματα με τις παρατηρήσεις τους και διαβάζουμε το συμπέρασμα του ΦΕ8 "Η πίεση", προτού συμπληρώσουμε την εργασία 1 (σελίδες 188 - 190). Πολύτιμη βοήθεια προσφέρει το εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης.

Γεωγραφία: Διαβάζουμε πολύ καλά τα υπογραμμισμένα του 6ου κεφαλαίου "Το ηλιακό μας σύστημα" και κάνουμε τις εργασίες 2 και 3 (σελίδα 10 - Τ.Ε.). Μπορείτε, βέβαια, να δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση για περισσότερες πληροφορίες. Την Πέμπτη, 26/10, θα γράψουμε επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στην Α΄ ενότητα, οπότε επισκεφθείτε την αντίστοιχη ανάρτηση για την προετοιμασία σας και συμπληρώστε τις εργασίες 1, 2 και 4 της επανάληψης του Τ.Ε. (σελίδα 11).

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ