2023-10-19 16:00:07
Φωτογραφία για Φήμες και αλήθειες για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη





Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής.



Την τρίτη και τελευταία χρονιά του συμβολαίου της με το Mega διανύει η Ελένη Μενεγάκη. Ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών στη μικρή οθόνη. Ήταν 8 Απριλίου του 2021 όταν το κανάλι που διένυε το πρώτο ακόμη διάστημα της επαναλειτουργίας του ανακοίνωνε τη μεταγραφή.

«Το Μega ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές.



Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».



Δημοσιεύματα και ρεπορτάζ εκπομπών των τελευταίων ημερών θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να μην συνεχίζει την συνεργασία της με το Mega την επόμενη σεζόν άλλα πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα τροποποιηθεί ενδεχομένως με τη μεταφορά της παρουσιάστριας σε άλλη ζώνη και με άλλο concept. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ούτε από πλευράς καναλιού ούτε και από την παρουσιάστρια.



Αν και στο τελευταίο συμβόλαιό της με τον Alpha η Ελένη είχε όρο να γνωρίζει από την έναρξη της τελευταίας της χρονιάς τι θα συμβεί μετά τη λήξη του συμβολαίου της, δεν είναι βέβαιο πως αυτό είχε συμφωνήσει με το Mega. Σε κάθε περίπτωση η ανανέωση ή μη της συγκεκριμένης συνεργασίας θα ληφθεί σε επίπεδο κορυφής.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ