2023-10-21 14:30:03
Φωτογραφία για Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντηση για την on air ένταση με τον Σπύρο Μπιμπίλα - Επιλέγω πάντα...
Στην κάμερα της εκπομπής “Ι love ΣουΚου” μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην on air ένταση με τον Σπύρο Μπιμπίλα στο “Happy Day”, αλλά και στις ομοιότητες της εκπομπής της με εκείνη της Ελεονώρας Μελέτη.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Η αλήθεια είναι ό,τι έχω χρόνο γιατί από το μεσημέρι και μετά είμαι πάντα στο σπίτι, είμαι αυτή που θα παραλάβω τα παιδιά από το σχολικό, θα φάμε μαζί… Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, παρότι έχουν συνηθίσει το πρόγραμμά μου και ξέρουν τη δουλειά μου, πολλές φορές με ρωτάνε πότε θα κάνουμε καμία απεργία για να τα βάλω εγώ στο σχολικό», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για την ενότητα “αξίζω”: «Ξέρω πάρα πολύ κόσμο που ψάχνεται. Και η Μπέττυ, δε ξέρω αν το έχει πει δημόσια, αλλά ξέρω ότι ήταν από τις πρώτες μαθήτριες που έχει κάνει αυτά τα σεμινάρια και μάλιστα στο τμήμα με τον Σάκη Ρουβά. Εγώ επειδή ένιωσα ότι με βοήθησε όλη αυτή η αναζήτηση του μέσα μου, θέλησα να το πω στον κόσμο. Κι επειδή ταιριάζει με το πρωινό ξύπνημα να περνάς ένα αισιόδοξο μήνυμα, γι’ αυτό το λέω ανοιχτά».


«Με τον Alpha κατά καιρούς έχουμε συζητήσει πολλά… Πάντα όμως, γνώμονας και δικός μου και του σταθμού, είναι να είναι προφυλαγμένο το Happy Day και αν κάναμε και κάτι άλλο παράλληλα, γιατί όχι; Σίγουρα θα είμαι στο Happy Day μέχρι το 2025», ανέφερε ακόμη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσον αφορά την ένταση με τον Σπύρo Μπιμπίλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Έγινε αυτό που είδατε και έληξε την ίδια κιόλας ημέρα. Σαν άνθρωπος, επιλέγω πάντα τις όποιες διαφορές και παρεξηγήσεις μου, να τις εκτονώνω επί προσωπικού. Μιλήσαμε με τον Σπύρο την ίδια μέρα και το λήξαμε».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε και για τις ομοιότητες της εκπομπής της με εκείνη της Ελεονώρας Μελέτη αλλά και για τα “κακά παιδιά” της ελληνικής τηλεόρασης: «Από τη δική μου πλευρά, δε θέλω να τροφοδοτώ αυτή τη κουβέντα. Την Ελεονώρα την εκτιμώ. Παρθενογένεση δεν υπάρχει. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και βάζει τη δική του προσωπική σφραγίδα. Αυτό που με ενδιαφέρει φεύγοντας από αυτή τη δουλειά, είναι να πουν ότι “η Σταματίνα είναι καλό παιδί”. Αυτό είναι τίτλος τιμής για μένα. Σίγουρα έχω δει κακά παιδιά, αλλά τα τελευταία χρόνια που μπορώ να διασφαλίζω ποιοι με περιβάλλουν, φροντίζω να περιβάλλομαι από καλά παιδιά. Υπάρχουν από όλα, σε όλες τις δουλειές».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ