2023-10-21 13:30:04
Φωτογραφία για Ό,τι έγινε στο 4o  Live  Fame Story στο STAR - Αυτή αποχωρησε απο την ακαδημία
Το Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη στο Star μας χάρισε μια ακόμα απολαυστική βραδιά, με  πολλή μουσική, εκπλήξεις και συγκινήσεις. 

Την αυλαία άνοιξαν οι σπουδαστές ερμηνεύοντας όλοι μαζί στο θεαματικό stage του Fame Story το I Got A Feeling των Black Eyed Peas, με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει δυναμική είσοδο με το Firestarter των Prodigy.

Η υποψήφια προς αποχώρηση που κέρδισε την ασυλία του κοινού ήταν η Αριστέα, με τον Νίκο Κοκλώνη να συνδέεται με την Ακαδημία για να μάθει τον τρίτο υποψήφιο της βραδιάς, που θα συμπλήρωνε την τριάδα, μαζί με την Άννα και τον Γιάννη. Όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, το συμβούλιο των καθηγητών επέλεξε τη Χριστίνα ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όλοι οι σπουδαστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με πολλούς από αυτούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να αποσπούν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εξέλιξή τους από την κριτική επιτροπή, ενώ άλλους να μην καταφέρνουν να πείσουν πως έδωσαν το 100% στο act τους.


 

Μία παρεξήγηση που απασχόλησε τόσο τους σπουδαστές και τους καθηγητές, όσο και το κοινό όλη την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ της Χριστίνας και της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, λύθηκε όταν ο Νίκος Κοκλώνης κάλεσε και τις δύο επάνω στη σκηνή.

 

Μετά τη συγκινητική έκπληξη της περασμένης εβδομάδας, όταν ο Βασίλης Καρράς συνδέθηκε ζωντανά με την παρέα του Fame Story και τον καλό του φίλο Νίκο Κοκλώνη, ο οικοδεσπότης του σόου χθες τήρησε την υπόσχεσή του και είδαμε σε πρώτη μετάδοση αποκλειστικά στο Fame Story Live το νέο βίντεο κλιπ του Βασίλη Καρρά για το υπέροχο νέο του τραγούδι, «Χύμα στο Κύμα» από τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Είμαι Εδώ» που μόλις κυκλοφόρησε.

 

Αυτή την εβδομάδα ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου ήταν ο σπουδαστής που είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τη σκηνή του Fame Story με έναν αγαπημένο τραγουδιστή. Ο Σωτήρης ερμήνευσε το «Υποσχέσου» του Νικηφόρου, με τον οποίο όχι μόνο έκαναν μαζί πρόβες τις προηγούμενες μέρες, αλλά τους είδαμε σε ένα ντουέτο που καταχειροκροτήθηκε. Στη συνέχεια ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Η αγαπημένη παρέα των κριτών, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light παρακολούθησαν με προσοχή τις εμφανίσεις των παιδιών και έκριναν τις επιδόσεις τους, βάζοντας υψηλά στάνταρντ.

Το κοινό μέσω της ψήφου του, στο τέλος της βραδιάς χάρισε την ασυλία στον Γιάννη, με τους κριτές να καλούνται να πάρουν μια δύσκολη απόφαση επιλέγοντας ποια από τις δύο σπουδάστριες θα παραμείνει στην Aκαδημία. 

Παρόλο που ο Νίκος Κοκλώνης πρότεινε να παραμείνουν και οι δύο, το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό από την επιτροπή, που θέλησε να προχωρήσει τη διαδικασία της αποχώρησης. Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ για τη Χριστίνα.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ