2023-10-23 15:30:03
Φωτογραφία για Καιστο Πρωινό on air καβγάς...
Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη ήρθαν σε αντιπαράθεση στον «αέρα» του Πρωινού, με αφορμή τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Όλα ξεκίνησαν, από το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για την τοποθέτηση του Λάκη Λαζόπουλου περί μαγνητοσκοπημένων εκπομπών. «Εγώ σε όλες τις εκπομπές, ζωντανές συνεντεύξεις βλέπω. Δεν βλέπω μαγνητοσκοπημένη πουθενά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μιας που μιλάμε και για σένα, να πούμε ότι εσύ δεν τις θες τις μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις» πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Γιώργος Λιάγκας: Δεν μιλάμε για μένα. Για εμένα μιλάς εσύ.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Καλά Γιώργο μου μην μου επιτίθεσαι.

Γιώργος Λιάγκας: Σου επιτίθεμαι γιατί λες «μιλάς για σένα». Μίλησα για εγώ για εμένα; Μίλησε ο Λαζόπουλος για εμένα;

Φωτεινή Πετρογιάννη: Είπες κάτι συγκεκριμένο και είπα εγώ ότι «μιας που μιλάς εσύ» Γιώργος Λιάγκας: «Μιας που μιλάμε για εσένα», είπες. Δεν μιλάμε για εμένα. Μιλάμε για εμένα και δεν το έχω καταλάβει; Αν μιλάμε για εμένα, να μου το πείτε.


Φωτεινή Πετρογιάννη: Μιας που μιλάς εσύ, λέω βρε Γιώργο μου. Δεν καταλαβαίνεις; Αυτό που ήθελα να πω και δεν έχει καμία σημασία, είναι ότι εσύ δεν προτιμάς μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις. 

Γιώργος Λιάγκας: Μην τσαντίζεσαι!

Φωτεινή Πετρογιάννη: Εσύ τσαντίζεσαι και επιτίθεσαι όλη την ώρα. Λες να βάλω λόγια στο στόμα του Λαζόπουλου ότι λέει για σένα;

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό δεν είπες Φωτεινή μου;

Φωτεινή Πετρογιάννη: Κι έπρεπε να μου επιτεθείς; Αυτός είναι ο τρόπος…

Γιώργος Λιάγκας: Δεν σου επιτίθεμαι. Γιατί θεωρείτε τη διαφωνία επίθεση;

ΣΧΟΛΙΟ: Τελικά στα πρωινάδικα δεν είναι αντίπαλοι στα νούμερα, αλλά στο ποια εκπομπή θα κάνει τους περισσότερους καυγάδες..

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ