2023-10-23 14:30:03
Φωτογραφία για Έξαλλος για 1.000.000 φορά  Ανδρέας Μικρούτσικος στην Super Κατερίνα: «Σου γυρίζω την πλάτη»
Ξέσπασε  για 1.000.000 φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όσο ο Γιάννης Πουλόπουλος προσπαθούσε να ενημερώσει on air για τις εξελίξεις στο Fame Story.

Ο παρουσιαστής δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει την άποψή του απαντώντας στον δημοσιογράφο: «Ήρεμα για να ολοκληρώσω. Σου γυρίζω και την πλάτη», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και ξέσπασε ανεβάζοντας τους τόνους: «Όχι, δεν έχω ολοκληρώσει. Πριν μιλήσω ξαναμιλάς. Δεν καταλαβαίνεις; Θέλεις να πεις το ποιήμα σου είμαι έτοιμος. Ρωτάνε τη γνώμη μου και λες τη γνώμη σου; Να μάθεις να ακούς όπως σε ακούω. Να πληρώσει ο Γιάννης για να ακούσει και να μάθει να μην είναι φερέφωνο. Δεν σε ακούω, πες τα αλλού», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και ο Γιάννης Πουλόπουλος προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους: «Εγώ απλά είπα ότι υπάρχει ένας κανόνας. Από τη στιγμή είπα που η κοπέλα δεν ήταν στο παιχνίδι… ωραία, πες το εσύ», είπε ο δημοσιογράφος.

«Πρόσεξε, μου είσαι άκρως συμπαθής και με αναγκάζεις, αφού δεν καταλαβαίνεις με τη μία με τις δύο με τις τρεις, να σου φωνάζω. Και εδώ υπάρχουν δύο κακά: ένα ότι δεν καταλαβαίνεις και δύο ότι βγαίνω εγώ υστερικός», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον συνεργάτη του Γιάννη Πουλόπουλο.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ