2023-10-24 07:30:01
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Κατέβασε την εκπομπή «Η ζωή αλλιώς» - Η ανάρτηση της Ινας Ταράντου



Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Iνα Ταράντου, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έχει δείξει όλον αυτόν τον καιρό για την εκπομπή «Η ζωή αλλιώς», ανέφερε ότι η ΕΡΤ κατέφασε όλα τα επεισόδια από το ERTFLIX. 



Η δημοσίευση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση της Τασούλας Επτακοίλη, όπου ενημέρωσε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Πλάνα με Ουρά» ότι το αγαπημένο πρότζεκτ δεν πήρε το «πράσινο φως» για τη φετινή σεζόν. 



«Θα ήθελα πολύ εκ μέρους όλης της ομάδας να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια για μια εκπομπή που έχει σταματήσει να προβάλλεται εδώ και ενάμιση χρόνο! Παρόλα αυτά αρκετοί με σταματάτε στο δρόμο ή μου στέλνετε μηνύματα και με κάνετε περήφανη με όσα μου λέτε. Επίσης, με ρωτάτε γιατί δεν μπορείτε να βρείτε τα επεισόδια στο ERTFLIX, δε γνωρίζω γιατί, δυστυχώς, τα επεισόδια κατέβηκαν από την πλατφόρμα και σίγουρα δεν ήταν δική μου απόφαση. Σας υπόσχομαι όμως, επειδή αυτά τα επεισόδια σας ανήκουν - και πρακτικά αφού εσείς τα πληρώσατε αλλά και ηθικά αφού εσείς τα "γεμίσατε " με τις εξομολογησεις σας και την αγάπη σας - ότι θα προσπαθήσω να ανεβάζω συχνά ένα μικρό απόσπασμα εδώ. Ετσι προς τιμήν σας και ευχαριστωντας όλους τους υπέροχους ανθρώπους που μας μίλησαν» έγραψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην ανάρτησή της. 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ