2023-10-26 15:30:04
Φωτογραφία για Οδυσσέας Σταμούλης: «Αφήστε με ήσυχο, σεβαστείτε το πένθος μου»
Έκκληση να σεβαστούν το πένθος του απηύθυνε ο Οδυσσέας Σταμούλης. Ο ηθοποιός που έχασε τον γιο του από πνιγμό το περασμένο καλοκαίρι στους Φούρνους «έσπασε» τη σιωπή του μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Όπως θα δεις παρακάτω, απευθύνεται στους δημοσιογράφους, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει υποστεί οικονομική κατάρρευση, ότι στη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν απεικονίζεται ο ίδιος με τον γιο του και δεν έδωσε καμία συνέντευξη.

Αναλυτικότερα, ο Οδυσσέας Σταμούλης έγραψε:

«Αγαπητοί δημοσιογράφοι,

Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα.

Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και τη τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

Εργάζομαι όπως θα συνεχίσω να εργάζομαι όπως εργάζεται κάθε άνθρωπος που ασκεί ένα επάγγελμα για να βιοποριστεί. Εκτός κι αν έχει λύσει τα ζητήματα της ζωής του Από την άλλη δεν είμαι μόνος μου, δεν ήμουν ποτέ μόνος, είχα και έχω δίπλα μου πολύ γερά στηρίγματα, αυτά προς γνώση μερικών που γέμισαν το κόσμο για την οικονομική μου κατάρρευση όπως και να σας ενημερώσω ότι μετά από τόσα χρόνια εργασίας κάτι κάναμε κι εμείς!


Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους υπέροχους συναδέλφους μου που παίζουμε μαζί αυτή τη περίοδο στη παράστασή μας «Ένας Βλάκας και μισός» του Δημήτρη Ψαθά και που μαζί με εμένα και με όσα περνάω ταλαιπωρούνται κι αυτοί από ανακρίβειες και ασάφειες που ακούγονται και να τους πω ότι είναι πραγματική ΕΥΛΟΓΙΑ που υπάρχουν στη ζωή μου και που έχω τη τύχη να συνεργάζομαι μαζί τους!!

Η παράσταση στην οποία συμμετέχω είναι η παράσταση που συμμετείχα και κατά τη περίοδο του καλοκαιριού. Όπως έρχονται κι άλλα πράγματα που θα κάνω καλλιτεχνικά και προς το παρόν δεν θα τα αποκαλύψω.

Μέσα σε όλα αυτά τα απίστευτα λοιπόν που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί θέλω να τονίσω ότι :

• Είναι ΨΕΜΑ ότι έχω καταστραφεί οικονομικά.

• Είναι ΨΕΜΑ ότι διώχθηκε παράσταση από το θέατρο Αυλαία που παίζω για να μπει η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία συμμετέχω. Η δική μας παράσταση είναι κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ενώ των συναδέλφων ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

• Είναι ΨΕΜΑ η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε sites στο διαδίκτυο ότι είμαι εγώ και το παιδί μου, αντιθέτως στη φωτογραφία εμφανίζεται ο αδερφός μου με τον ανιψιό μου.

• Είναι ΨΕΜΑ ότι έδωσα την οποιαδήποτε συνέντευξη στον οποιοδήποτε δημοσιογράφο του οποιουδήποτε μέσου.

Για όλα αυτά λοιπόν σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο .

Σεβαστείτε το πένθος μου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ