2023-10-26 18:53:20
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας: “Δεν ξέρω αν του χρόνου θα κάνω πρωινή ζώνη, μην το θεωρούμε και αυτό δεδομένο”
Μία μικρή αναφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό” της Πέμπτης με αφορμή τις αντίστοιχες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 θέλησε να δώσει μία απάντηση στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην πρωινή ζώνη, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

“Δεν τον υποχρέωσε κανείς να απαντήσει τον Γρηγόρη. Θα πω και για την αφεντιά μου, όταν κάτι με αφορά, τις 99 φορές δεν ασχολούμαι. Κάποιες φορές που θεωρώ ότι πρέπει να τοποθετηθώ, ασχολούμαι. Δεν τον υποχρέωσε κανείς, δεν λέω ότι έριξε λάδι στη φωτιά, επέλεξε να μιλήσει, αυτό λέω” σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: “Εγώ ακούω πολύ προσεκτικά τους ανθρώπους. Ο Γρηγόρης είπε “θα μιλήσω πρώτα με το κανάλι μου”. Θα βγάλω τον Γρηγόρη από το παζλ και θα πω, πάω εγώ στο κανάλι μου, του χρόνου, εγώ -και μένα λήγει το συμβόλαιό μου-. Ο Γρηγόρης είναι επιτυχημένος και να ξέρετε ότι οι πετυχημένοι άνθρωποι πολλές φορές -τις περισσότερες φορές- θέτουν τους όρους και δεν ακολουθούν πάντα τις επιταγές των καναλιών
. Πάω εγώ στο κανάλι και λέω “κοιτάξτε να δείτε, ή μου δίνεται τη ζώνη 10-12 το βράδυ να κάνω το show της ζωή μου ή αλλιώς παίρνω μεταγραφή”. Εκεί τι κάνω λοιπόν, εκβιάζω το κανάλι ή όχι; Δεν είναι μόνο το τι θα σου προτείνει ένα κανάλι, είναι και εσύ τι απαιτήσεις έχεις από ένα κανάλι για να μείνεις ή για να φύγεις”.

Λίγο αργότερα, η Ναταλία Ανδρικοπούλου έδωσε το ρεπορτάζ της, σύμφωνα με το οποίο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φέρεται να έχει δεχτεί κρούση από το Μεγάλο Κανάλι για τη ζώνη 10-1.

“Να πω κάτι, εγώ τον Γρηγόρη τον εκτιμώ και εκείνος με εκτιμάει επαγγελματικά. Μπορεί να έχουμε διαφωνίες για τους τρόπους προσέγγισης θεμάτων, άλλο πράγμα. Είμαστε ενήλικες άνθρωποι και έχουμε καταγράψει μία πορεία πετυχημένη στον χώρο αυτό, άρα έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη -Εδώ έχουν άλλοι που έχουν βγει μία χρονιά, έκαναν 8 αποτυχίες και έχουν άποψη και αυτοί, να μην έχουμε εμείς;- . Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη λίγο και του είπα με αγάπη τη γνώμη μου, όχι επειδή είμαι εδώ στην πρωινή ζώνη και αν πάει κάπου αλλού θα είναι εδώ. Μπορεί να φύγω εγώ και να έρθει αυτός εδώ, δεν ξέρω αν του χρόνου θα κάνω πρωινή ζώνη, μην το θεωρούμε και αυτό δεδομένο” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας κατέληξε λέγοντας: “Εάν ήμουν ο Γρηγόρης και είχα στα χέρια μου δύο επιτυχημένα πράγματα, ένα late night -που δεν κάνει και άλλος- και ένα παιχνίδι που πάει τρένο, δεν θα τα άφηνα τουλάχιστον τώρα για να πάω να κάνω πρωινή ζώνη. Εγώ, δεν ξέρω τι θα κάνει ο Γρηγόρης. Συνήθως αυτό που σου πετυχαίνει δεν έχεις κανέναν λόγο να το αφήσεις και να κάνεις κάτι άλλο που δεν ξέρεις αν θα σου πετύχει”.

Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να έχει κουραστεί από τα πολλά χρόνια που κάνει τα εν λόγω projects, όπως επεσήμανε η Ελένη Βουλγαράκη.

“Την επιτυχία στην τηλεόραση δεν την αφήνεις Ελένη μου. Είδαμε και άλλους να αφήνουν επιτυχία, να πάνε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και πήρανε… Μη σου πω τι πήρανε” της απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ