2023-10-30 14:46:19
Φωτογραφία για Έτσι τοποθετήθηκε ο Παναγιώτης Στάθης στην αποχώρηση του συμπαρουσιαστή του

 

Ο Παναγιώτης Στάθης θέλησε να τοποθετηθεί για την απουσία του Δημήτρη Καμπουράκη από την πρωινή εκπομπή στο OPEN.

Για μια εξαιρετική συνεργασία έκανε λόγο ο Παναγιώτης Στάθης αναφερόμενος στον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχώρησε μετά από αδιαθεσία από την εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» θέλησε να τοποθετηθεί για τον πρώην συνεργάτη του τονίζοντας ότι είχαν μια εξαιρετική συνεργασία.

Έδωσε τέλος στα σενάρια για «ρήξη» τονίζοντας ότι δεν τσακώθηκε ποτέ με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Στο τέλος του ευχήθηκε να είναι όλα καλά και περαστικά.



«Να πω βέβαια, ότι είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη, ανέφελη συνεργασία, επιτυχημένη θεωρώ, πάρα πολύ επιτυχημένη. Να πω ακόμα ότι μου προκαλούν θλίψη αναφορές ότι τσακώθηκα με τον Δημήτρη, άκουσα μάλιστα ότι δεν του ευχηθήκαμε χρόνια πολλά. Ανοησίες είναι όλα αυτά», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης.





«Αυτό που θέλω βασικά να πω εγώ είναι ότι πρόκειται για μια ανέφελη μια καλή συνεργασία. Να του ευχηθώ να είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Καλή συνέχεια και κυρίως περαστικά», δήλωσε κλείνοντας.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ