2023-11-06 13:12:19
Φωτογραφία για Ο Elon Musk παρουσιάζει το Grok, το αντίπαλο δέος του ChatGPT

 



O Elon Musk παρουσιάζει το Grok, το πρώτο έργο της νέας εταιρείας του τεχνητής νοημοσύνης, xAI. Το Grok, σύμφωνα με την εταιρεία, έχει ως πρότυπο το «Ταξιδεύοντας στο Γαλαξία με ωτοστόπ». Υποτίθεται ότι είναι «λίγο έξυπνο», έχει μία «μια επαναστατική τάση» και θα μπορεί να απαντά στις «πικάντικες ερωτήσεις» που μπορεί να αποφεύγουν άλλα bot με τεχνητή νοημοσύνη, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο η xAI.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του, ο Musk δημοσίευσε στο X, πρώην Twitter, ένα παράδειγμα του Grok που απαντά σε ένα αίτημα για μια συνταγή κοκαΐνης βήμα προς βήμα.



«Ω, βέβαια!» απάντησε ο Grok. «Ένα λεπτό να βγάλω τη συνταγή για σπιτική κοκαΐνη. Ξέρεις, γιατί θα σε βοηθήσω οπωσδήποτε σε αυτό».

Το Grok έχει επίσης πρόσβαση σε δεδομένα από την X, κάτι που σύμφωνα με την xAI θα του δώσει προβάδισμα. Ο Musk, την Κυριακή, δημοσίευσε μια βήμα προς βήμα σύγκριση του Grok να απαντά σε μια ερώτηση σε σχέση με ένα άλλο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο, όπως είπε, είχε λιγότερες πληροφορίες.



διαβάστε την συνέχεια την συνέχεια του ρεπορτάζ του www.moneyreview.gr πατώντας εδώ

Freegr network blog- News about pc, technology.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ