2023-11-07 14:00:04
Φωτογραφία για Πιερίδη σε Λιάγκα: «Όποτε θες, έρχομαι να συζητήσουμε ποιος εκθέτει ποιον»
Η Μαριάντα Πιερίδη έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα στον Γιώργο Λιάγκα μέσα από το Πρωινό.

Η ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ρώτησε τη Μαριάντα Πιερίδη για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κατριβέση μιας και ο φακός του Πρωινού τους τσάκωσε χέρι χέρι και η τραγουδίστρια είπε: «Δεν θέλω να με ρωτήσεις για τα προσωπικά μου» και έστειλε το μήνυμά της στον Γιώργο Λιάγκα: «Αν θες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσω από την ανδρική πλευρά μία κατάσταση. Όποτε θες, έρχομαι να τα πούμε οι δύο μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση για το YFSF, που δέχθηκε: «Ισχύει η πρόταση αλλά εφόσον θα ξεκινήσουμε την εκπομπή, θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένη σε αυτό, οπότε δε θα μπορούσα να συμμετέχω. Μου αρέσει και το τραγούδι και η παρουσίαση. Το δεύτερο το δοκίμασα φέτος το καλοκαίρι και με ενθουσίασε, θα ήθελα να το συνεχίσω. Το τραγούδι, επίσης, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από νύχτα».

Όταν η ρεπόρτερ επέμενε για τα προσωπικά της, τότε η Μαριάντα Πιερίδη έστειλε ένα μήνυμα – «καρφί»: «Γιώργο μου όποτε θες έρχομαι να τα συζητήσουμε οι δυο μας. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να συζητήσουμε ποιον εκθέτει ποιον… Γενικότερα. Νομίζω ότι τα κορίτσια εκεί στην παρέα, δεν θέλανε να σου απαντήσουν, όπως σου πρέπει. Σ’ αγαπώ».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ