2023-11-16 23:40:49
Φωτογραφία για Η επιστολή του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην Αμερική – «Ο λαός της Παλαιστίνης είναι αυθεντικοί Σημίτες, κληρονόμοι της πραγματικής Τορά»
Μια «επιστολή του Μπιν Λάντεν στην Αμερική», το 2002, επανέρχεται στην επικαιρότητα, με αφορμή την σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ- Χαμάς. 

Ο  ιδρυτής της τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης Αλ Κάιντα και ο εγκέφαλος πολλών τρομοκρατικών επιθέσεων κατά των ΗΠΑ και άλλων χωρών της Δύσης, με αποκορύφωμα την 11η Σεπτεμβρίου,

απευθύνει λίβελλο κατά των ΗΠΑ, για την στάση τους υπέρ των Ισραηλινών, ενώ, κατά την δική του ανάγνωση για το Παλαιστινιακό, «ο λαός της Παλαιστίνης είναι αγνοί Άραβες και αυθεντικοί Σημίτες. Οι Μουσουλμάνοι είναι οι κληρονόμοι του Μωυσή (ειρήνη σ’ αυτόν) και οι κληρονόμοι της πραγματικής Τορά που δεν έχει αλλάξει.

«Μην περιμένετε τίποτε άλλο από εμάς παρά μόνο τζιχάντ, αντίσταση και εκδίκηση» απειλεί

Με την διευκρίνιση ότι, οι χιλιάδες άμαχοι Παλαιστίνιοι της Γάζας, που βρίσκουν τον θάνατο από τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς ουδεμία σχέση έχουν με τους ισλαμιστές τρομοκράτες, διαβάστε αποσπάσματα της επιστολής, που δημοσιεύει ο Guardian.


“Η άδεια να πολεμήσουν (εναντίον των απίστων) δίνεται σε εκείνους (τους πιστούς) που πολεμούν εναντίον τους, επειδή έχουν αδικηθεί και σίγουρα, ο Αλλάχ είναι ικανός να τους δώσει (στους πιστούς) τη νίκη” [Κοράνι 22:39].

“Εκείνοι που πιστεύουν, πολεμούν για την υπόθεση του Αλλάχ, και εκείνοι που δεν πιστεύουν, μάχονται υπέρ του Ταγκούτ (οτιδήποτε λατρεύεται εκτός από τον Αλλάχ π.χ. ο Σατανάς). Πολεμήστε λοιπόν εναντίον των φίλων του Σατανά- πάντα άθλια είναι  η συνωμοσία του Σατανά.” [Κοράνι 4:76].

Ορισμένοι Αμερικανοί συγγραφείς έχουν δημοσιεύσει άρθρα με τον τίτλο “Σε ποια βάση πολεμάμε;”

[…]

Περιγράφουμε την αλήθεια – ως εξήγηση και προειδοποίηση – ελπίζοντας στην ανταμοιβή του Αλλάχ, επιδιώκοντας την επιτυχία και την υποστήριξή Του.

Ζητώντας τη βοήθεια του Αλλάχ, διαμορφώνουμε την απάντησή μας με βάση δύο ερωτήσεις που απευθύνονται στους Αμερικανούς:

(Q1) Γιατί σας πολεμάμε και σας εναντιωνόμαστε;

Ε2)Σε τι σας προτρέπουμε και τι θέλουμε από εσάς;

Όσον αφορά το πρώτο ερώτημα: Γιατί πολεμάμε και σας εναντιωνόμαστε; Η απάντηση είναι πολύ απλή:

Επειδή μας επιτεθήκατε και συνεχίζετε να μας επιτίθεστε.

α) Μας επιτεθήκατε στην Παλαιστίνη:

(i) Στην Παλαιστίνη, η οποία έχει βυθιστεί κάτω από στρατιωτική κατοχή για περισσότερα από 80 χρόνια. Οι Βρετανοί παρέδωσαν την Παλαιστίνη, με τη βοήθεια και την υποστήριξή σας, στους Εβραίους, οι οποίοι την κατέχουν για περισσότερα από 50 χρόνια- χρόνια που ξεχειλίζουν από καταπίεση, τυραννία, εγκλήματα, δολοφονίες, εκδιώξεις, καταστροφές και ερήμωση. Η δημιουργία και η διατήρηση του Ισραήλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα και εσείς είστε οι ηγέτες των ενόχων . Και φυσικά δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε και να αποδείξουμε το βαθμό της αμερικανικής υποστήριξης προς το Ισραήλ. Η δημιουργία του Ισραήλ είναι ένα έγκλημα που πρέπει να εξαλειφθεί. Κάθε άτομο του οποίου τα χέρια έχουν μολυνθεί με τη συμβολή προς αυτό το έγκλημα πρέπει να πληρώσει το* τίμημα του, και να το πληρώσει βαριά.

(ii) Μας φέρνει γέλιο και δάκρυα να βλέπουμε ότι δεν έχετε ακόμα κουραστεί να επαναλαμβάνετε τα κατασκευασμένα ψέματά σας ότι οι Εβραίοι έχουν ιστορικό δικαίωμα στην Παλαιστίνη, όπως τους υποσχέθηκε η Τορά. Όποιος διαφωνεί μαζί τους σε αυτό το υποτιθέμενο γεγονός κατηγορείται για αντισημιτισμό. Αυτό είναι ένα από τα πιο απατηλά, ευρέως διαδεδομένα κατασκευάσματα στην ιστορία. Ο λαός της Παλαιστίνης είναι αγνοί Άραβες και αυθεντικοί Σημίτες. Οι Μουσουλμάνοι είναι οι κληρονόμοι του Μωυσή (ειρήνη σ’ αυτόν) και οι κληρονόμοι της πραγματικής Τορά που δεν έχει αλλάξει. Οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν σε όλους τους Προφήτες, συμπεριλαμβανομένου του Αβραάμ, του Μωυσή, του Ιησού και του Μωάμεθ, ειρήνη και ευλογίες του Αλλάχ σε όλους αυτούς. Αν οι οπαδοί του Μωυσή έχουν υποσχεθεί στην Τορά το δικαίωμα στην Παλαιστίνη, τότε οι Μουσουλμάνοι είναι το πιο άξιο έθνος γι’ αυτό.

Όταν οι Μουσουλμάνοι κατέκτησαν την Παλαιστίνη και έδιωξαν τους Ρωμαίους, η Παλαιστίνη και η Ιερουσαλήμ επέστρεψαν στο Ισλάμ, τη θρησκεία όλων των Προφητών, ειρήνη σ’ αυτούς. Ως εκ τούτου, το αίτημα για ιστορικό δικαίωμα στην Παλαιστίνη δεν μπορεί να εγερθεί ενάντια στην ισλαμική Ούμα που πιστεύει σε όλους τους Προφήτες του Αλλάχ (ειρήνη και ευλογίες σε αυτούς) – και δεν κάνουμε καμία διάκριση μεταξύ τους.

(iii) Το αίμα που χύνεται από την Παλαιστίνη πρέπει να πάρει εκδίκηση. […]

(β) Μας επιτεθήκατε στη Σομαλία- υποστηρίξατε τις ρωσικές θηριωδίες εναντίον μας στην Τσετσενία, την ινδική καταπίεση εναντίον μας στο Κασμίρ και την εβραϊκή επίθεση εναντίον μας στο Λίβανο.

(γ) Υπό την εποπτεία, τη συγκατάθεση και τις εντολές σας, οι κυβερνήσεις των χωρών μας, οι οποίες ενεργούν ως πράκτορές σας, μας επιτίθενται καθημερινά,

(i) Αυτές οι κυβερνήσεις εμποδίζουν το λαό μας να καθιερώσει την Ισλαμική Σαρία, χρησιμοποιώντας βία και ψέματα για να το πετύχουν.

(ii) Αυτές οι κυβερνήσεις μας δίνουν μια γεύση ταπείνωσης και μας βάζουν σε μια μεγάλη φυλακή φόβου και υποταγής.

(iii) Αυτές οι κυβερνήσεις κλέβουν τον πλούτο της Ούμμα μας και σας τον πουλάνε σε ευτελή τιμή.

(iv) Αυτές οι κυβερνήσεις έχουν παραδοθεί στους Εβραίους που τους παρέδωσαν το μεγαλύτερο μέρος της Παλαιστίνης, αναγνωρίζοντας την ύπαρξη του κράτους τους πάνω στα διαμελισμένα μέλη του ίδιου τους του λαού.

v) Η απομάκρυνση αυτών των κυβερνήσεων αποτελεί υποχρέωση για εμάς και ένα απαραίτητο βήμα για να απελευθερώσουμε την Ούμα, να κάνουμε τη Σαρία τον υπέρτατο νόμο και να ανακτήσουμε την Παλαιστίνη. Και ο αγώνας μας εναντίον αυτών των κυβερνήσεων δεν είναι διαφορετικός από τον αγώνα μας εναντίον σας.

(δ) Κλέβετε τον πλούτο μας και το πετρέλαιο σε ευτελείς τιμές εξαιτίας της διεθνούς επιρροής σας και των στρατιωτικών απειλών σας. Αυτή η κλοπή είναι πράγματι η μεγαλύτερη κλοπή που είδε ποτέ η ανθρωπότητα στην ιστορία του κόσμου.

[…]

(ζ) Υποστηρίξατε τους Εβραίους στην πρόθεση τους η Ιερουσαλήμ να είναι η αιώνια πρωτεύουσά τους, και συμφωνήσατε να μεταφέρετε την πρεσβεία σας εκεί. Με τη βοήθειά σας και υπό την προστασία σας, οι Ισραηλινοί σχεδιάζουν να καταστρέψουν το τέμενος Αλ-Άκσα. Υπό την προστασία των όπλων σας, ο Σαρόν μπήκε στο τέμενος Αλ-Άκσα, για να το μολύνει ως προετοιμασία για την κατάληψη και την καταστροφή του.

(2) Αυτές οι τραγωδίες και οι συμφορές είναι μόνο μερικά παραδείγματα της καταπίεσης και της επιθετικότητάς σας εναντίον μας. Η θρησκεία και η διάνοιά μας προστάζει ότι οι καταπιεσμένοι έχουν το δικαίωμα να ανταποδώσουν την επίθεση. Μην περιμένετε τίποτε άλλο από εμάς παρά μόνο τζιχάντ, αντίσταση και εκδίκηση. Είναι καθόλου λογικό να περιμένετε ότι αφού η Αμερική μας έχει επιτεθεί για περισσότερο από μισό αιώνα, ότι θα την αφήσουμε στη συνέχεια να ζήσει με ασφάλεια και ειρήνη;!!!
[…]
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ