2023-11-17 08:10:22
Φωτογραφία για Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Βιετνάμ και φτάνουν στην πόλη Χουέ



Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Βιετνάμ, μια χώρα με μακραίωνη ιστορία, αυτό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 20:00 στο OPEN!

Στη Χουέ, την πρωτεύουσα του κάποτε αυτοκρατορικού Βιετνάμ, περπατούν μέσα στην πόλη και ανακαλύπτουν τα εμβληματικά κτίρια που περικλείει, την απαγορευμένη πόλη, αλλά και τη βραδινή ζωή των ντόπιων.

Στη συνέχεια φτάνουν στο χωριό Ταν Τοάν με την πανέμορφη γέφυρα για να απολαύσουν τα μαγευτικά τοπία στο ξημέρωμα, μας ξεναγούν στο εγκαταλελειμμένο υδάτινο πάρκο με τον στοιχειωμένο δράκο και μας παρουσιάζουν μοναδικές εικόνες από τους τάφους αριστουργήματα των αυτοκρατόρων Χάι Ντιν και Μινχ Μανγκ.

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μας προσφέρουν ξεχωριστές εικόνες από το χωριό Θου Χουάν, γνωστό και ως χωριό των θυμιαμάτων, δοκιμάζουν έναν από τους πιο περιέργους καφέδες στον κόσμο, κάνουν χαλαρή βαρκάδα στον ποταμό Άρωμα και θαυμάζουν την αυτοκρατορική παγόδα Τιεν Μου.

Τέλος, επισκέπτονται το θεματικό πάρκο Μπάνα Χιλς, όπου έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στην ομορφότερη και εντυπωσιακότερη χρυσή γέφυρα του κόσμου και να ξεναγηθούν στο εκπληκτικό Γαλλικό Χωριό.

 «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN!

Δείτε το τρέιλερ: https://www.tvopen.gr/watch/189518/eikonesmetontasodoyshsabbatostis2000





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ