2023-11-18 08:00:05
Φωτογραφία για Τι ετοιμάζει αυτό τι Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Δρίσκας στο Open;

 



Ο Βαγγέλης Δρίσκας επιστρέφει ανανεωμένος με τη νέα του εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» και μας ετοιμάζει λαχταριστά πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 16:30 στο OPEN!

Ο αγαπημένος Chef μας υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο εργαστήριό του και μοιράζεται μαζί μας απλόχερα τα μυστικά του για τα σωστά υλικά και τις τεχνικές, καθοδηγώντας μας βήμα-βήμα για να δημιουργήσουμε τα πιο νόστιμα πιάτα που θα καταπλήξουν. Ακόμα, μας ξεναγεί στις τοπικές κουζίνες της Ελλάδας, αλλά και στις κουζίνες του κόσμου και μας δείχνει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος, ώστε να έχουμε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας κάνει «Chef στην κουζίνα μας».

Οι συνταγές αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνουν, κεφτεδάκια κοτόπουλου αραμπιάτα από την νότια Ιταλία αλλά και το κλασικό γιαουρτλού κεμπάπ.

Ακόμα μία διαφορετική αφράτη και πεντανόστιμη κολοκυθόπιτα σουφλέ με ταλιατέλες, υγιεινά και θρεπτικά αλμυρά μάφινς για πρωινό, λαχταριστά χυλωμένα ρεβίθια φούρνου πλακί, την κλασική μακαρονάδα άλιο ε όλιο σε μία παραλλαγή με γαρίδες αλλά και πρωτότυπες μπριζόλες στο φούρνο με μπεσαμέλ και μανιτάρια.

Όσο για τα γλυκά; Ετοιμαστείτε για κυδώνια με κρασί που συνοδεύονται με δροσερή πανακότα γιαουρτιού και μία πρωτότυπη πάβλοβα με κρέμα βιετναμέζικου καφέ που μας ταξιδεύει στην Ασία.

Σε κάθε εκπομπή, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ξεναγεί στον υπέροχο κόσμο της μαγειρικής με τις πιο ξεχωριστές ιδέες για μαγείρεμα και πολλή γνώση για τα υλικά και τις τεχνικές κάθε συνταγής.

Και αυτή την εβδομάδα, το «Chef στην κουζίνα σας» έχει πολλή γνώση, συμβουλές και μοναδικές συνταγές για να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας.

Κάθε εκπομπή κρύβει πολλή νοστιμιά, πολλές γνώσεις και ακόμη περισσότερες γευστικές εκπλήξεις!

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 16.30 στο OPEN

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

Δείτε το τρέιλερ: https://www.tvopen.gr/watch/189807/chefsthnkoyzinasasmetonbaggelhdriskasabbatokyriakostis1630





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ