2023-11-20 15:40:02
Φωτογραφία για Ποια είπε «η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή είναι μια ευτέλεια»;



Η Ελένη Ψυχούλη ψωνίζει vintage ρούχα και κρίνει αυστηρά Μάρκο Σεφερλή και Έκτορα Μποτρίνι στο Breakfast@Star.

Η δήλωσή της για το σεξ που θα σχολιαστεί.

«Βαριέμαι πάρα πολύ την ψυχοθεραπεία, γι αυτό έχουμε και τους φίλους. Εκτός αν σου συμβεί κανένα φοβερό, δηλαδή τα δεις όλα ανάποδα, οπότε πρέπει να πας να ζητήσεις βοήθεια», δήλωσε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

«Εγώ ερωτεύομαι πάντα με την πρώτη ματιά. Όσους ερωτεύτηκα έδωσα ολόκληρη τη ζωή μου πριν ξέρω πώς τους λένε. Μάλιστα, τον έναν τον είχα δει από πίσω και ήξερα ότι εγώ εδώ τελείωσα για μια δεκαετία», τόνισε.

«Όταν με είδα για πρώτη φορά στην τηλεόραση είπα ότι είμαι χάλια. Η φωνή μου ήταν σαν της καρακάξας, φοβερά ενοχλητική. Ήμουν κρυμμένη πίσω από ένα δέντρο με μαλλιά, δεν τις έβλεπα τις εκπομπές μου», πρόσθεσε.

Για το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του Μάρκου Σεφερλή, απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι μία ευτέλεια

. Εγώ το αντιμετωπίζω αλλιώς το φαγητό από αυτόν που το αντιμετωπίζουν αυτές οι εκπομπές. Κατ’ εμέ το ευτελίζουν, δεν είναι ούτε αστείες, ούτε διασκεδαστικές. Δεν μου αρέσει. Δεν θα έκανα με τίποτα τον “Εφιάλτη στην κουζίνα”, όσα λεφτά κι αν μου έδιναν. Δεν θα άφηνα κανέναν να γράψει τις δικές μου ατάκες, θεωρώ ότι δεν μπορείς να τρως τον χρόνο του άλλου χωρίς να τους δώσεις κάτι πίσω. Στην τηλεόραση είναι πολλές οι εκπομπές που τρώνε τον χρόνο του άλλου, αφαιρόντας του εγκέφαλο».

Για το σεξ στη ζωή: «Από μία ηλικία και μετά είναι υπερεκτιμημένο. Πόσο σεξ να κάνεις στη ζωή, μέχρι πότε; Δεν ξέρω μπορεί να κάνεις και παύσεις μεγάλες και μετά να σου έρχεται στα 80. Τότε το χρειάζεσαι θες να φυγεις χαλαρός με έναν οργασμό από τη ζωή».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ