2023-11-23 14:15:02
Φωτογραφία για Κατερίνα Καραβάτου: Τη βλέπω δύσκολη τη φετινή χρονιά
H Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη Σοφία Χατζηπαντελή, το «My Style Rocks», τα δημοσιεύματα σχετικά με τους παρουσιαστές και το δικό της τηλεοπτικό μέλλον.

Σχετικά με τις φημες που θέλουν τη Σοφία Χατζηπαντελή να σταματά στον επόμενο κύκλο της εκπομπής μόδας, η παρουσιάστρια απάντησε: «Αυτά θα σας τα απαντήσει όλα ο σταθμός. Εγώ δεν μπορώ και δεν έχω κάνει και ποτέ στη ζωή μου δηλώσεις για το τι πρόκειται να συμβεί και πώς προόκειται να συμβεί το οτιδήποτε. Θεωρώ ωραίο, σωστό, κομψό και ακέραιο να μην λέμε για πράγματα που μπορεί ή όχι να αλλάξουν όταν ένα προϊόν είναι στον αέρα».

Και πρόσθεσε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν: «Τη βλέπω δύσκολη τη φετινή χρονιά. Συμβαίνουν πράγματα που πολλές φορές σου δημιουργούν έναν κόμπο στο στομάχι, που πολλές φορές είναι δυσάρεστα. Όμως θεωρώ ότι όταν τα πράγματα βαίνουν προς έναν ακραίο δρόμο αυτό που θα συμβεί είναι να ξαναγυρίσουν προς μια ισορροπία».


Για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον ανέφερε: «Δεν σκέφτομαι πολύ μετά στα πράγματα επειδή ξέρω ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη, επειδή κάνω αυτή τη δουλειά 20 χρόνια, επειδή έχω δει πάρα πολλά πράγματα να συμβαίνουν. Το μοναδικό πράγμα που εγώ επιθύμησα ήταν να μπορέσω να κάνω μια αλλαγή και την έκανα. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν μπορώ να το γνωρίζω, προς το παρόν ξέρω ότι μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό νομίζω βγαίνει προς τα έξω, στον τρόπο με τον οποίο βρίσκομαι, στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζω, στον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και δρω».

Τέλος, για τα ρεπορτάζ που έχουν ξεκινήσει πρόωρα να ασχολούνται με τους παρουσιαστές, η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε: «Θεωρώ ότι πρέπει οι εκπομπές πρέπει να έχουν θέματα και οπότε όταν ψάχνεις θέματα, το να έχεις ένα πρωτογενές ρεπορτάζ είναι πολύ σημαντικό, οι δημοσιογράφοι ψάχνονται πολύ και γι’ αυτό ξεκίνησε νωρίς το γαϊτανάκι. Μου έχει συμβεί να μάθω από ρεπορτάζ το τηλεοπτικό μου μέλλον και όχι από το κανάλι. Δεν αποκαλύπτω ποτέ τους όρους του συμβολαίου μου, πηγαίνω ανάλογα με το πρότζεκτ μου αυτή τη στιγμή οπότε είμαι μια χαρά».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ