2023-11-24 08:00:06
Φωτογραφία για Νίκος Ψαρράς: Η Μάγισσα, η δεύτερη σεζόν και ο λόγος που ο Κανέλλος είναι



Καλεσμένος στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε την Πέμπτη ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε φυσικά για τη «Μάγισσα» και τον ρόλο του Κανέλλου Λάσκαρη που υποδύεται.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως οι συντελεστές της σειράς του ΑΝΤ1, που είναι πρώτη πλέον σε τηλεθέαση στην ώρα της, ανησύχησαν όταν έμαθαν πως η «Μάγισσα» θα προβάλλεται στις 9 το βράδυ, καθώς είχε γραφτεί από τους σεναριογράφους για τις 10.30.



«Εμείς ανησυχήσαμε όταν μάθαμε δυο βδομάδες πριν βγούμε στον αέρα ότι θα παίξουμε στις 9, γιατί ξέραμε για 10.30. Το γράφανε για 10.30 και στις 9 ξέραμε ότι υπάρχουν σκηνές ακατάλληλες για παιδιά που δεν έχουν κοιμηθεί. Και αυτό λίγο μας τρομοκράτησε. Όμως το κανάλι αποφασίζει και είχε συγκεκριμένη τακτική.

Υπήρχε επίσης πάρα πολύ πληροφορία στην αρχή, μου έλεγαν οι τηλεθεατές ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται. Αλλά τώρα που έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, το παρακολουθούν πολύ πιο εύκολα. Επίσης είναι μια εποχή δύσκολη το 1817. Ούτε εμείς τη ξέραμε, αλλά αυτή είναι και η γοητεία. Όλοι μας κάναμε τρεις μήνες πριν μαθήματα ιππασίας.



Οι άνθρωποι τότε μίλαγαν όπως μιλάμε και εμείς. Στα πρώτα επεισόδια υπήρχαν περισσότερες βωμολοχίες από ότι τώρα. Ο Κανέλλος είναι και παραμένει καλής πάστας άνθρωπος. Τον Κανέλλο τον έχω λατρέψει. Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται προς Γενάρη. Για δεύτερο κύκλο θα αποφασίσουν στο κανάλι».



Παράλληλα ο Νίκος Ψαρράς αποκάλυψε γιατί ο Κανέλλος δεν έχει παιδιά και γένια. Ο ηθοποιός είπε: Κάποια στιγμή έλεγαν στο Twitter ότι ο Κανέλλος είναι σπανός και για αυτό δεν έχει παιδιά και γένια. Ο Κανέλλος δεν έχει γένια γιατί είναι πολυταξιδεμένος και δεν έκανε παιδιά γιατί ερωτεύτηκε. Και ερωτεύτηκε τόσο πολύ που όλα τα άλλα τα άφησε στην άκρη και ασχολείται μόνο με τον πύργο του».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ