2023-11-29 08:20:03
Φωτογραφία για Θα υπάρξει  αντικατάσταση του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ;
Φωτιά έχουν πάρει τις τελευταίες μέρες τα σενάρια σχετικά με το ποιοι θα βρεθούν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΣΚΑΪ όταν ο Γιώργος Αυτιάς αποχωρήσει ώστε να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές του 2024. Μάλιστα, τα σενάρια αυτά διακινούνται εντός του σταθμού και από πρόσωπα του καναλιού.

Σύμφωνα με κάποια από αυτά, οι Δεκατιανοί είναι πιθανό να περάσουν στη θέση του Γιώργου Αυτιά, με ενδεχόμενο να δημιουργηθεί νέα ενημερωτική εκπομπή στο διάστημα 10:00 – 12:00 ή να μετακομίσει η Μαρία Μπακοδήμου στη ζώνη 10:00 – 13:00. Οι πληροφορίες του zappit και του Γιώργου Σκρομπόλα, αναφέρουν πως δύσκολα ο ΣΚΑΪ θα προχωρούσε στη δημιουργία νέας εκπομπής στο τέλος της σεζόν, ενώ και η μετακόμιση του «Γεια σου» φαντάζει πολύ δύσκολη καθώς δεν υπάρχει ο μηχανισμός στήριξης.

Τι λέει ο Γιώργος Αυτιάς και ποια είναι η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή;

Ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς, σε δήλωση που έκανε αποκλειστικά στο Mega Καλημέρα, δήλωσε: «Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου».


Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι ότι ο παρουσιαστής θα πρέπει αρχικά να εξασφαλίσει ότι θα είναι υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές -αυτό δεν θα γίνει πριν το 2024- ώστε να δρομολογήσει μετά τις εξελίξεις όσον αφορά στην τηλεοπτική του παρουσία. Επιπλέον, θα πρέπει να θεωρηθεί σχεδόν σίγουρο πως στην περίπτωση που ο Γιώργος Αυτιάς δεν εκλεγεί, θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα. Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να επεξεργαστεί κανένα σενάριο αντικατάστασης πριν από την άνοιξη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ