2023-11-29 16:00:02
Φωτογραφία για Νέο συμβόλαιο του Mega με τον Ανδρέα Γεωργίου- Πόσα χρόνια ακόμα θα μείνει στο κανάλι;



Το κανάλι τού δίνει τα ηνία της prime time για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα. Με διευρυμένο συμβόλαιο, που θα τους δίνει τα ηνία της prime time για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα, θα επισφραγίσουν την επέκταση της συνεργασίας τους με το Μega έως το 2026 ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου. Σχεδόν εννέα μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου τους, η δημιουργική ομάδα της «Γης της ελιάς» και το Mega βρίσκονται στην τελική ευθεία για την υπογραφή νέας συμφωνίας-πακέτο, που θα αλλάξει τα δεδομένα και τις ισορροπίες στη ζώνη – φιλέτο του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο Ανδρ. Γεωργίου και οι συνεργάτες του βρίσκονται ένα βήμα πριν από την υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο σειρές, μία για τη ζώνη των 21:00 με πέντε ή έξι επεισόδια την εβδομάδα και μία για τη ζώνη των 22:30 με τρία ή τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα

. Με βάση αυτόν τον σχεδιασμό, η ομάδα της «Γης της ελιάς» αποκτά τα ηνία της prime time με δύο σειρές back-to-back για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Για το slot των 22:30 προορίζεται νέα σειρά, για την οποία ήδη προχωρά το κάστινγκ, ενώ όσον αφορά το slot των 21:00, το επικρατέστερο σενάριο είναι να συνεχιστεί η «Γη της ελιάς» για τέταρτη σεζόν. Ωστόσο, αν τελικά αποφασιστεί να μη δοθεί επέκταση στην ιστορία των Βρεττάκων, υπάρχει και άλλη σειρά στα σκαριά ως back-up. Οι σειρές των Ανδρ. Γεωργίου και Β. Δημητρίου θα καταλάβουν την prime time του Mega για το διάστημα από Κυριακή έως Τετάρτη ή από Δευτέρα έως Πέμπτη, αφήνοντας «ελεύθερη» την prime time τις υπόλοιπες ημέρες για άλλες παραγωγές μυθοπλασίας ή και σόου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία του Mega με τους δημιουργούς αφορά την αγορά δύο σειρών με συγκεκριμένη ζώνη και συχνότητα μετάδοσης και δεν αποτελεί συμφωνία επινοικίασης της βραδινής ζώνης.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ