2023-12-01 14:00:04
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι



Ίσως πιο ντροπιαστικό για τον Ολυμπιακό να είναι και η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ και ειδικά μία μέρα μετά τις δηλώσεις του Μαρτίνεθ που με σιγουριά έκανε λόγο για ένα πιο ώριμο σύνολο σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στους Γερμανούς.

 Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Europa Stadion μία εικόνα για λύπηση. Έδιναν την εντύπωση πως η Φράιμπουργκ θα έβαζε όσα γκολ χρειαζόταν. Θα σταματούσε εκείνη να σκοράρει όταν το αποφάσιζε. Ο Ολυμπιακός απλά δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και ίσως οι Γερμανοί δεν περίμεναν πως δεν θα συναντούσαν καμία αντίσταση. Υπήρχαν στιγμές στο γήπεδο που σου έδινε την εντύπωση ότι οι ποδοσφαιριστές του Στράιχ έκαναν προπόνηση
. Από την άλλη έβλεπες μία ομάδα που δεν έβγαζε καμία απολύτως ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχε καμία διάθεση να τρέξει, να πιέσει, να διεκδικήσει, να πάρει κόντρες. Γενικά δεν υπήρχε διάθεση για τίποτα και από κανέναν. Ένα σύνολο παικτών που απλά δεν ήθελε να παίξει και ήταν αλλού. Όπως αλλού ήταν και με τον Παναιτωλικό αλλά εκεί δεν το πλήρωσε. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Είναι υπνωτισμένος και αυτό δεν αμφισβητείται και ίσως να χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να συνέλθει. Μετά από εκείνη τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ η ομάδα του Πειραιά είναι εκτός τόπου και χρόνου και μάλλον δείχνει πως απλά ήταν μία αναλαμπή.

Πηγή:  fosoline.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ