2023-12-01 15:00:01
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγάλει αυτό το τσαγανό που τον χαρακτήριζε



Το τελικό 3-2 στο Κεράμικα μπορεί να "γλύκανε" τη γενική εικόνα του Παναθηναϊκού, ωστόσο το αποτέλεσμα στην πραγματικότητα δεν αλλάζει. Οι πράσινοι ηττήθηκαν ξανά και πηγαίνουν τώρα στη Λεωφόρο, για τελικό πρόκρισης στο Conference League με τη Μακάμπι Χάιφα. Είναι δεδομένο ότι το "Τριφύλλι" είναι ομάδα με ποιότητα.

Το (απ)έδειξε αυτό από νωρίς το καλοκαίρι κιόλας, όταν έριξε στο καναβάτσο τη Μαρσέιγ, η οποία όπως βλέπετε τώρα προελαύνει ως πρώτη στον πιο δύσκολο όμιλο του Europa League. Τα μεγάλα αποτελέσματα όμως στην Ευρώπη, απαιτούν και παραπάνω τόλμη. Και ο Παναθηναϊκός είχε τέτοια, μόνο όταν έμεινε με 3-0 πίσω στο σκορ. Δημιουργείται τελευταία μια εντύπωση, ότι η ομάδα μπορεί να παίξει πιο επιβλητικά και δεν το κάνει. Να παίξει πιο κυριαρχικά και αποφασισμένη για αποτέλεσμα. Έχει καμία σχέση ο Παναθηναϊκός του Κεράμικα, με το σύνολο που πάτησε τους Ισπανούς στο ΟΑΚΑ με 2-0; Ρητορική η ερώτηση. Στον "τελικό" πρόκρισης με την Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγάλει αυτό το "τσαγανό" που τον χαρακτήριζε μέχρι πρότινος σαν ομάδα
. Να μπει ως ανώτερος στο γήπεδο και να καθαρίσει το τρίποντο. Εδώ που φτάσαμε, δεν νοείται να χάσουν οι "πράσινοι" κατ’ ελάχιστον την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference. Και η εκτίμησή μας είναι, πως το «τρένο» της ευρωπαϊκής πρόκρισης δεν θα χαθεί!

Πηγή: olaprasina.gr


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ