2023-12-01 16:56:45
Φωτογραφία για Εξαγόρασε τα φάρμακα Lonarid και Lonalgal η Lavipharm



 Η LavipharmΛΑΒΙ -1,38% A.E. ανακοινώνει, σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ, την υπογραφή συμφωνίας με τη Boehringer Ingelheim International GmbH για την εξαγορά των δύο αναλγητικών φαρμακευτικών προϊόντων Lonarid και Lonalgal για την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου, με τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσει και διεθνώς.



Οι ιστορικές συνολικές πωλήσεις των δύο φαρμακευτικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των €8 εκατ. περίπου ετησίως (Χονδρικές Τιμές). Η συναλλαγή θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια της εταιρείας. Και τα δύο προϊόντα διατίθενται κανονικά στην ελληνική αγορά, ενώ η διάθεσή τους από τη Laνipharm αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Α’ τριμήνου 2024, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς των αδειών κυκλοφορίας τους.





«Με υπερηφάνεια κι ενθουσιασμό, καλωσορίζουμε τα καταξιωμένα Lonarid N και Lonalgal στο χαρτοφυλάκιό μας, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση μας στην κατηγορία διαχείρισης πόνου, που αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξής μας. Με την ενσωμάτωσή τους, διευρύνουμε σημαντικά τις επιλογές που προσφέρει η Laνipharm στους επαγγελματίες υγείας για τη βέλτιστη κάλυψη των θεραπευτικών αναγκών των ασθενών», δήλωσε ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της Laνipharm.

Με πορεία περισσότερων από 100 ετών, η Laνipharm δραστηριοποιείται στον χώρο του φαρμάκου από το 1911, έχοντας πάντα ως στόχο την αρωγή στο λειτούργημα των ιατρών και φαρμακοποιών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών επιλογών, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των ασθενών.



www.euro2day.gr


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ