2023-12-05 22:00:03
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός είναι σε τεράστιο βαθμό στην επιρροή του Ζόρζε Μέντες



Όχι ότι χάλασε ποτέ η σχέση του Ολυμπιακού με τον μεγαλομάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, αλλά πλέον και με την έλευση του Κάρλος Καρβαλιάλ που είναι δική του επιλογή, όπως φυσικά και του νέου αθλητικού διευθυντή, Πέδρο Άλβες, οι ερυθρόλευκοι περνάνε πλέον σε τεράστιο βαθμό στην επιρροή του Πορτογάλου Super-Agent.

 O Ολυμπιακός ανήκει πλέον στο γκρουπ των τριών ομάδων του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο συμπληρώνουν οι Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρίο Άβε και θα ελέγχεται κατά πολύ όσον αφορά στο κομμάτι των πάρε-δώσε και της στελέχωσης ρόστερ, από τον Ζόρζε Μέντες. Αν μέχρι τώρα είχε φέρει... 30 παίκτες και προπονητές όλα αυτά τα χρόνια, πλέον αναμένεται να φέρνει διψήφιο αριθμό κάθε χρόνο και να τους παίρνει όποτε θέλει, όπως είχε γίνει και με τον Ντανιέλ Ποντένσε που είχε όρο να μπορεί να τον κάνει μεταγραφή ανά πάσα στιγμή φέρνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό στα ταμεία. Καλό ή κακό όλο αυτό; Θα δείξει, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πού θα οδηγήσει
. Το βέβαιο είναι ότι τουλάχιστον στον κόσμο του Ολυμπιακού δεν αρέσει αυτό το "γάντζωμα" από τα πορτογαλικά γραφεία ατζέντηδων και οι... 500 αγοραπωλησίες παικτών κάθε χρόνο, ειδικά αν δεν συνοδεύεται όλο αυτό το νταραβέρι και με κούπες ή ευρωπαϊκές διακρίσεις. 

Πηγή:  redgoal.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ