2023-12-07 15:00:02
Φωτογραφία για Ο νέος αέρας που θα φέρει ο Χριστοφόρου στον ΑΝΤ1 (;)



Ο Νίκος Χριστοφόρου ήρθε στον ΑΝΤ1 και θα προσπαθήσει να επαναφέρει το κανάλι δυναμικά σε αυτό που έχει χάσει τα τελευταία 6 χρόνια, δηλαδή να μπορέσει ξανά να φέρει νούμερα με σόου και ριάλιτι. Άλλωστε, μέσα από τη Green Pixel απέδειξε πως σε αυτό είναι ειδικός. Εξετάζονται διάφορα φορματ, ενώ ακόμα υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το "Your face sounds familiar" με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι να βγει από τον Σεπτέμβριο του 2024. 



Φυσικά φέτος ο ΑΝΤ1 έχει καλύτερη εικόνα στην τηλεθέαση από ότι πέρυσι. Του βγήκε η "Μάγισσα" και το "5χ5" και αυτό είναι αρκετό για να υπάρχει η άνοδος, ενώ και οι "Παγιδευμένοι" αντιστέκονται. Τα άλλα διατηρήθηκαν στα ίδια, εκτός από το "2night show" που και αυτό τσίμπησε. Όμως πώς μπορείς να φέρεις πρωτιά στο σύνολο της σεζόν, όταν έχεις ξεχάσει να επενδύσεις στην βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ή όταν φέρνεις σειρές (Πρώτος από εμάς και Μετά τη φωτιά) που φαντάζουν τόσο λίγες μπροστά στον ανταγωνισμό; 



Το μεγάλο στοίχημα του Χριστοφόρου είναι να διορθώσει ιστορικά προβλήματα του ΑΝΤ1 που του στερούν την πρώτη θέση και αυτά εντοπίζονται κυρίως σε δύο κατευθύνσεις: Σοβαρή προσέγγιση του slot 16.00 - 18.00 και σωστό "χτίσιμο" ολόκληρου του Σαββατοκύριακου. 



Διαβάστε όλη την στήλη Mediatown (εδώ)



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ