2023-12-15 08:00:04
Φωτογραφία για Ναταλί Κάκκαβα: Εκτός εκπομπής του Open;



Εκτός της εκπομπής το Σαββατοκύριακο στο Open τελικά η Ναταλί Κάκκαβα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα, η Ναταλί Κάκκαβα δεν έχει καλές σχέσεις με την Μαριάντα Πιερίδη και έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αφού, όπως είναι γνωστό, εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στον δήμο Σαρωνικού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι εκτός Open.



Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: «Βρέθηκαν δύο φορές, πέρασε δύο φορές από μπροστά της και δεν την χαιρέτισε. Τη μια φορά η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε μαζί με την Μαριάντα Πιερίδη στα γραφεία του Open, την είδε και δεν την χαιρέτισε και την άλλη φορά την είδε στο opening του μαγαζιού που θα τραγουδήσει ο Τριαντάφυλλος».



Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σε συζητήσεις για την εκπομπή είναι η Χρυσηίδα Δημουλίδου και η Μάρα Μεϊμαρίδη.



Ο δε Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Δεν κατηγορώ τους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλά για να καταλάβετε το φαιδρόν του πράγματος. Μιλάμε όλοι για μία εκπομπή, που δεν την έχουμε δει και πολύ πιθανόν να μην τη δούμε και ποτέ. Και κάθε εβδομάδα βάζουμε και μία σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Και ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει καν! Οι άνθρωποι αυτοί δεν αμείβονται και κάθε μέρα λέμε για έναν άλλο. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές με μία εκπομπή φάντασμα μισό χρόνο. Αυτό είναι ανωμαλία. Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία. Ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει, αντί να ασχολούμαστε με πράγματα που υπάρχουν. Όλες οι εκπομπές θεωρούμε ανάγκη να ασχοληθούμε για 10 λεπτά με μία εκπομπή που δεν υπάρχει. Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε; Και τώρα εσύ έχεις κάνει ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα πάρουν τη θέση της Κάκκαβα σε μία εκπομπή που δεν υπάρχει».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ