2023-12-16 11:04:20
Φωτογραφία για Fame Story: Οι 4 φιναλίστ του Τελικού και η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη πως τον μεγάλο νικητή θα αναδείξει αποκλειστικά το κοινό!
 

Η συναρπαστικός ημιτελικός τρένταρε στο twitter με περισσότερα από 12.800 tweets στο hashtag #famestorygr, ενώ για μια ακόμα Παρασκευή κέρδισε τα ανδρικά κοινά.

Μια συναρπαστική βραδιά, γεμάτη συναίσθημα, αγαπημένα τραγούδια, αγωνία και συγκίνηση ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα στο Fame Story Live στο Star, με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει τους τέσσερις σπουδαστές που πέρασαν στον Μεγάλο Τελικό και να εξηγεί πως πλέον η διαδικασία αλλάζει και την απόφαση για τον Νικητή του Fame Story παίρνει στα χέρια του αποκλειστικά το κοινό!

Ο Φειδίας και η Αριστέα πέρασαν στους φιναλίστ του τελικού από την αρχή της βραδιάς. Ο Φειδίας ήταν ο υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας που κέρδισε την ασυλία του κοινού, ενώ ανάμεσα στον Τίτο και την Αριστέα οι καθηγητές έθεσαν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τίτο, με την Αριστέα να εξασφαλίζει μια θέση στον Τελικό.

Σε μια μαγευτική βραδιά με οικοδεσπότη τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη οι έξι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, τραγουδώντας σόλο, αλλά και ντουέτα αποφασισμένοι να εντυπωσιάσουν κοινό και επιτροπή.


Οι εμφανίσεις και οι ερμηνείες τους απέδειξαν πως ο πήχης έχει πλέον ανέβει ψηλά και κέρδισαν το χειροκρότημα αλλά και τον θαυμασμό των κριτών, του Aντώνη Ρέμου, του Γιώργου Aρσενάκου, της Eλένης Φουρέιρα αλλά και του Light, γι΄αυτό και η τελική επιλογή τους ήταν πολύ δύσκολη. Μεγάλη αίσθηση έκαναν τα ντουέτα, μέσα από τα οποία φάνηκε πόσο κοντά έχουν έρθει οι σπουδαστές μετά από 3 μήνες στην Ακαδημία και πόσο στηρίζει ο ένας τον άλλο.

Ο ημιτελικός του μουσικού σόου τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο ενώ κέρδισε και πάλι τους άντρες ηλικίας 25-44 φτάνοντας μέχρι και 16,3%

To #famestorygr τρένταρε στο twitter με περισσότερα από 12.800 tweets. 

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς όταν στη σκηνή του Fame story ανέβηκε ο Λευτέρης Πανταζής και ξεσήκωσε το κοινό με τις διαχρονικές επιτυχίες του, με σπουδαστές και κοινό να τραγουδούν να χορεύουν στους ρυθμούς του.

Στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως στην ψηφοφορία του Live το κοινό χάρισε την ασυλία στον Τίτο. Αμέσως μετά ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε την απόφαση της κριτικής Επιτροπής για τον τέταρτο σπουδαστή που περνά στον τελικό. Μια δύσκολη απόφαση, αφού και οι τρεις σπουδαστές, η Άννα, ο Γιάννης και ο Σωτήρης απέδωσαν εξαιρετικά στις ερμηνείες τους, τόσο στα σόλο, όσο και στα ντουέτα τους. Το εισιτήριο από τους Κριτές για τον Μεγάλο Τελικό κέρδισε η Άννα.

Ο Σωτήρης και ο Γιάννης αποχώρησαν, έχοντας όμως κερδίσει τις εμπειρίες από ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ακαδημία του Fame Story. Ο Γιάννης, μάλιστα, χθες ερμήνευσε στη σκηνή του Fame story το τραγούδι που έγραψε για εκείνον ο Γιώργος Θεοφάνους, με τίτλο «Κόψε Με Στα Δύο».

Πλέον μόλις 6 μέρες μας χωρίζουν από τον Μεγάλο Τελικό της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου, με την αγωνία να κορυφώνεται!

Άννα, Αριστέα, Τίτο και Φειδίας είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% τους. 

Τον νικητή, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, θα κρίνει αποκλειστικά η ψήφος του κοινού.

Ποιος θα βρεθεί στην κορυφή; Ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο;

Οι γραμμές για την ψηφοφορία άνοιξαν χθες, αμέσως μετά τo τέλος του Live και θα κλείσουν στο φινάλε του Μεγάλου Τελικού, λίγο πριν την ανακοίνωση του Μεγάλου Νικητή από τον Νίκο Κοκλώνη! Το καρδιοχτύπι για τους 4 φιναλίστ έχει ξεκινήσει.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ