2023-12-20 08:12:37
Φωτογραφία για OPEN: Πότε θα ξεκινήσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές- Τι συμβαίνει με ΣΚ;



Έντονες οι φήμες γύρω από το θέμα του πότε θα ξεκινήσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ΟPEN και πιο συγκεκριμένα το πολυαναμενόμενο πρωινό του Σαββατοκύριακου.



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Fay’s Time και του Αλέξανδρου Κατσαρίδη όλα αυτά που προκύπτουν από το OPEN είναι σενάρια, καθώς δεν υφίσταται κάποια επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής, έχουν ξεκινήσει ήδη να αλλάζουν το πλατό των εκλογών, το οποίο ξεστήνεται και προετοιμάζεται για να μπει στη θέση του το πλατό του πρωινού του σαββατοκύριακου.



Όμως, η εκπομπή που μεταδίδεται αυτή την στιγμή στο μεσημέρι του σαββατοκύριακου, υπάρχει περίπτωση να πάρει μια θέση στο πρωινό και να συμπληρωθεί το τρίωρο με την ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN. Δηλαδή δυο σε μια.



Eπίσης, πρώιμο είναι και το στάδιο των συζητήσεων για την Σοφία Αλιμπέρτη, κι αν τελικά αναλάβει δική της εκπομπή στο OPEN. Προς το παρόν, προτεραιότητα είναι το πρωινό του Σαββατοκύριακου, όπου αναφέρεται ως ημέρα έναρξης η 13η Ιανουαρίου, αλλά αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση καθώς αυτό είναι δύσκολο να συμβεί.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ