2023-12-21 15:09:30
Φωτογραφία για Η Μάγισσα: «Στα τελευταία επεισόδια θα δούμε κάποιες σκηνές που υπονοούν τη συνέχεια»

 

Για την ιδέα του prequel της «Μάγισσας», δηλαδή τί είχε συμβεί στην προηγούμενη γενιά... και πώς έφτασαν εδώ που έφτασαν οι ήρωες και αν θα γίνει, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξή τους η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.



Σε τι στάδιο επαφών βρίσκεστε με τον ΑΝΤ1;

«Από την πρώτη στιγμή η "Μάγισσα" σχεδιάστηκε ως τριλογία, με την ιστορία να εξελίσσεται σε τρεις διαφορετικές περιόδους, ταξιδεύοντας μπρος πίσω στον χρόνο. Αυτό θα φανεί σε κάποια σημεία και από την α' σεζόν. Υπάρχουν αναφορές στη γέννηση του χαρίσματος της Θεοφανώς, ενώ στα τελευταία επεισόδια θα δούμε κάποιες σκηνές που υπονοούν τη συνέχεια. Αλλά είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε γι' αυτό. Πρέπει πρώτα να αποφασιστεί από το κανάλι και τότε θα έχουμε πολλά να πούμε. Η απόφαση πάντως θα ληφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, γιατί ούτως ή άλλως δεν υπάρχει μεγάλο χρονικό περιθώριο για μια τόσο απαιτητική σειρά».



Στη «Μάγισσα», κάποια αληθινά και κάποια που ξεπερνούν ακόμα και τη δική σας φαντασία. Δεν θα ξανακάνω μαζί σας την ίδια συζήτηση που είχαμε και για τις «Μέλισσες», ξέρω ότι σας βρίσκουν αντίθετους θα ρωτήσω όμως... κατευθείαν: η Θεοφανώ θα δικαιωθεί στο τέλος; Γιατί υπονοείται ότι οι δυνάμεις της έχουν στόχο την εκδίκηση!



«Δεν είναι εύκολη αυτή η απάντηση, γιατί το ταξίδι της Θεοφανώς είναι ιδιαίτερα επίπονο και ακόμα είμαστε σχετικά στην αρχή των επεισοδίων που θα προβληθούν. Σίγουρα θα' υπάρξει λύτρωση στο τέλος. Άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο κάθε ιστορίας. Όσο για τα σπόιλερ, πράγματι το έχουμε συζητήσει και παλιότερα και έχουμε άλλη οπτική, επειδή εμείς ως θεατές δεν θέλουμε να γνωρίζουμε το παραμικρό για τις σειρές που παρακολουθούμε. Αναγνωρίζουμε όμως πως υπάρχει και κοινό που θέλει τα σπόιλερ. Το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι θα έπρεπε, ειδικά τα sites, να μη βάζουν το σπόιλερ στον τίτλο του άρθρου τους. Το θεωρούμε αγένεια προς αυτόν που δεν θέλει να ξέρει και του πετάγεται η πληροφορία και του χαλάει την εμπειρία»



Πηγή Τηλέραμα



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ