2024-01-16 08:55:04
Φωτογραφία για Αλλαγή στρατηγικής για τον ΑΝΤ1+; -  Τι σημαίνει η συνεργασία με το  Netflix;



Αλλαγή στρατηγικής για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ στις streaming υπηρεσίες. Η απόφαση για τη διάθεση των δημοφιλέστερων σειρών του ΑΝΤ1+ («Σέρρες» και «Σώσε με») στο Netflix, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από αύριο στη διεθνή τηλεοπτική πλατφόρμα, υποκρύπτει τη στροφή που επιχειρείται. Η υπηρεσία ΑΝΤ1+ θα επενδύσει στο preview των σειρών της ελεύθερης τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ώστε οι θεατές να βλέπουν νωρίτερα τις παραγωγές που θα προβληθούν, στο αθλητικό πρόγραμμα της F1 και στο υλικό των σειρών της ταινιοθήκης, με εμβληματικότερη παραγωγή το «Κωνσταντίνου και Ελένης», για το οποίο γίνονται προσπάθειες να αποσυρθεί από την ελεύθερη θέαση στο YouTube.



Αντιθέτως, λόγω κόστους, δεν θα προχωρήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγές που σχεδιάζονταν, όπως ο Β’ Κύκλος της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, η νέα σειρά «Τα τάπερ της Αλίκης», σε σενάριο Έλενας Ακρίτα, για την οποία είχαν πέσει υπογραφές (την παραγωγή θα έκανε η ΑΝΤ1 Productions), και η σειρά για τον Άγιο Νεκτάριο.



Οι δύο παραγωγές που ανεβαίνουν στο Netflix είναι αποτέλεσμα του «νόμου Κρέτσου», πριν αυτός καταστραφεί από τις διατάξεις του Κυριάκου Πιερρακάκη. Το ΕΚΟΜΕ είχε εγκρίνει δέκα επεισόδια για τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, με προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 960.000 ευρώ και επιχορήγηση 384.000 ευρώ, με δικαιούχο την ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ.



Η σειρά «Σώσε με» (8 επεισοδίων) είχε προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 898.614 ευρώ, με ποσό επιχορήγησης από το ΕΚΟΜΕ 359.445,0 ευρώ.



Πηγή: typologies.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ