2024-01-16 12:53:10
Φωτογραφία για Τρίτη, 16/1/2024: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Συμπληρώνουμε τις εργασίες 3, 7 (με τις αλλαγές να γίνονται πάνω στο έτοιμο κείμενο) και 10, στις σελίδες 53, 57 και 60 του Τ.Ε., αντίστοιχα (δείτε και την προηγούμενη ανάρτηση).

Μαθηματικά: Αφού ξαναθυμηθούμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 75 - Β.Μ.) και συμβουλευτούμε τη σχετική ανάρτηση, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" του 30ου κεφαλαίου "Σου δίνουμε τον... λόγο μας" (σελίδα 76 - Β.Μ.), προτού λύσουμε την άσκηση 2 και τη "Δραστηριότητα με προεκτάσεις", στις σελίδες 29 και 30 του Τ.Ε..

Φιλαναγνωσία: Στα πλαίσια της προμήθειας νέων τίτλων για τη δανειστική μας βιβλιοθήκη, οι Σύλλογοι Διδασκόντων και οι Σύλλογοι Γονέων - Κηδεμόνων των δύο σχολείων προτίθενται να διαθέσουν χρηματικά ποσά. Ωστόσο, για να έχει αντίκρισμα η ενέργεια, σκεφτήκαμε να δώσουμε την ευκαιρία στους ίδιους τους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων, από τις τάξεις Γ΄ έως και Στ΄ να προτείνουν τους τίτλους που τους ενδιαφέρουν περισσότερο να διαβάζουν. Επομένως, αύριο το πρωί καθένας και καθεμιά από εσάς ας φέρει γραμμένο σε ένα χαρτί τον τίτλο του βιβλίου που θα ήθελε να υπάρχει στη βιβλιοθήκη μας, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις αντίστοιχες παραγγελίες (αφού ταξινομήσουμε, βέβαια, τις προτάσεις σας). Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε τις προτάσεις σας και στη γνωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω της οποίας επικοινωνούμε.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ