2024-01-24 11:10:03
Φωτογραφία για Το μέλλον του Λιάγκα στον ΑΝΤ1 - Συνεχίζει ή ξεκινά επαφές με  megaλο κανάλι;
 





Μετά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αναμένει την τελική μορφή του συμβολαίου που θα υπογράψει με τον ΑΝΤ1, αλλά και τις πρώτες συζητήσεις του Σάκη Τανιμανίδη για «Dragons' Den 3» στο κανάλι του Αμαρουσίου σειρά τώρα παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ως γνωστόν φέτος το καλοκαίρι λήγει το διετές συμβόλαιο του δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών έγινε ήδη σε καλό κλίμα.

Αν και υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις του καναλιού όσον αφορά στον Γιώργο Λιάγκα φαίνεται πως αυτό που είναι πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων αυτή τη στιγμή είναι η παραμονή του στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στο τρίωρο 10.00 – 13.00.


Βέβαια την ίδια στιγμή από το εμπορικό τμήμα του σταθμού εκφράζονται σοβαρές επιφυλάξεις που έχουν να κάνουν με τα έσοδα από τις δωροθεσίες και τις τοποθετήσεις προϊόντων. Μέχρι στιγμής το μοντέλο γυναίκας συμπαρουσιάστριας όσες φορές δοκιμάστηκε, δεν κρίθηκε επιτυχημένο. Αρχικά ήταν η Δούκισσα Νομικού και ακολούθησε η Μαρία Κορινθίου. Τελικά φέτος η σκυτάλη πέρασε από κοινού στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Ελένη Βουλγαράκη.

Σύμφωνα με πηγές του καναλιού, το φετινό μοντέλο λειτούργησε καλύτερα από τα προηγούμενα όχι όμως στο βαθμό που θα ήθελε ο ΑΝΤ1. Προφανώς και εφόσον ο Γιώργος Λιάγκας υπογράψει, θα αναζητηθούν και εναλλακτικές για τα εμπορικά. 

Πηγή:reader

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ