2024-01-25 12:20:01
Φωτογραφία για Μαίρη Συνατσάκη: “Δεν χάνονται δουλείες με τα podcast, ο Γιώργος Λιάγκας το είπε γιατί…”
Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την εποχή που δούλευε στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα σε podcast που φιλοξενήθηκε.

“Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει. Βλέπεις τους ανθρώπους της τηλεόρασης που προσπαθούν να κρατήσουν ένα άλλο όριο ευτυχώς. Δεν λέγονται τα ίδια πράγματα που λέγονταν πριν από 5 χρόνια στην τηλεόραση. Εγώ στην τηλεόραση υπήρξα εκείνη τη δεκαετία των 20-30. Ως επί το πλείστον ήμουν ένα νεαρό κορίτσι που ήθελε να ικανοποιήσει τον εκάστοτε εργοδότη που μας είχε δώσει μία θέση. Με αφορούσε να κρατήσω τις οδηγίες που μου είχαν δοθεί. Κανένας δεν ήταν με ένα μαστίγιο στην πλάτη, απλά υπήρχαν συγκεκριμένες συντεταγμένες. Νομίζω ότι παρεξηγήθηκε ο λόγος μου ότι η τηλεόραση δεν είναι αυθόρμητη. Εγώ μιλώ για ένα τότε. Είχα καλούς αρχισυντάκτες, που έδιναν βέβαια γραμμή στο γραφείο. Δεν ήταν στο αυτί μου να μου λένε μίλα” ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για το podcast είπε:

“Δεν χάνονται δουλειές με τα podcast. Ενώ το vlog θα το γυρίσω μόνη μου με την κάμερα και στο podcast έχουμε έναν άνθρωπο που θα μας κάνει ήχο, κάμερα, μοντάζ και είμαστε στο στούντιο. Προφανώς δεν στοιχίζει όσο μία τηλεοπτική εκπομπή. Είναι άλλη πλατφόρμα και άλλος τρόπος. Εγώ επειδή τον ξέρω προσωπικά τον Γιώργο και έχω δουλέψει, πιστεύω ότι σε εκείνη τη φάση βαριόταν λίγο το θέμα και κάτι μέσα του είπε δεν μου αρέσει”.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ