2024-01-25 12:25:52
Φωτογραφία για Πέμπτη, 25/1/2024: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Αφού συμβουλευτούμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 81 - Β.Μ.) και την προηγούμενη ανάρτηση, διαβάζουμε πολύ καλά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" του 33ου κεφαλαίου "Εκφράζομαι... ακριβώς" (σελίδα 82 - Β.Μ.). Έπειτα λύνουμε την άσκηση 1, το πρόβλημα 1 και τη "Δραστηριότητα με προεκτάσεις", στις σελίδες 35 και 36 του Τ.Ε..

Ιστορία: Με τη συνδρομή της σχετικής ανάρτησης και των πλαγιότιτλων - ερωτήσεων που φτιάχτηκαν στην τάξη, διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του κεφαλαίου "Ο Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο - Ο Παπαφλέσσας".

Φυσική: Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της ενότητας "Μεταδοτικές ασθένειες". Εκτός από ό,τι συζητήσαμε στην τάξη και συμπληρώσαμε στο Τ.Ε. (κίτρινο βιβλίο), διαβάζουμε, ως συμπλήρωμα γνώσης, τις σελίδες 120, 122 και 123 του Β.Μ. (πράσινου βιβλίου). Πολύτιμη βοήθεια στη μελέτη μας προσφέρει το εκπαιδευτικό υλικό της αντίστοιχης ανάρτησης.

Γεωγραφία: Διαβάζουμε καλά τα υπογραμμισμένα του 17ου κεφαλαίου "Οι ανθρώπινες δραστηριότητες ως παράγοντας μεταβολών στην επιφάνεια της Γης" (δείτε και τη σχετική ανάρτηση), προτού συμπληρώσουμε την εργασία 2 (σελίδα 25 - Τ.Ε.).

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ