2024-01-31 23:19:55
Φωτογραφία για Στο Ξυλόκαστο θα κόψει την πίτα του ο Σύλλογος Φίλοι του Σιδηροδρόμου Αθήνας.
Η ΠΙΤΤΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Σ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΙΚΥΩΝΑΣ 

Φέτος το Δ. Σ. του «Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου» αποφάσισε να κόψουμε την καθιερωμένη «Πίττα» στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Αρίων» στο Ξυλόκαστρο, πλάι στον όμορφο «Πευκιά», με πολύ ωραίο φαγητό και μουσική βέβαια (για να θυμηθούμε και τον «Αρίωνα το Κιθαρωδό»!). Θα πάμε με τον «Προαστιακό Σιδηρόδρομο» μέχρι το Κιάτο. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 09.10 π.μ. Συνάντηση των εκδρομέων στην αποβάθρα του Σταθμού Λαρίσης των Αθηνών όπου η γραμμή 7.

 Επιβίβαση στην αμαξοστοιχία 1308 με προορισμό το Κιάτο, μόλις αυτή αφιχθεί στον Σταθμό. 09.35 π.μ. Αναχώρηση της αμαξοστοιχίας. 10.55 π.μ. Άφιξη της αμαξοστοιχίας στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κιάτου, και επιβίβαση σε μισθωμένο από τον Σ.Φ.Σ. λεωφορείο τύπου πούλμαν για να επισκεφθούμε την διάσημη κατά την αρχαιότητα πόλη της Σικυώνας, με το ωραίο της θέατρο. Στην συνέχεια θα μας μεταφέρει στο Ξυλόκαστρο για το φαγητό και το κόψιμο της Πίττας. 


Μετά το φαγητό και την κοπή της Πίττας, όσοι θέλουν, μπορούν να επισκεφθούν το όμορφο Ξυλόκαστρο, αφού το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός του οικισμού. 16.00 Επιβίβαση στο λεωφορείο τύπου πούλμαν με προορισμό τον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Κιάτου. 16.40 Άφιξη στον Σιδηροδρομικό σταθμό του Κιάτου, και επιβίβαση στην αμαξοστοιχία 1325 μόλις αυτή αφιχθεί. 16.59 Αναχώρηση της αμαξοστοιχίας. 18.39 Άφιξη της αμαξοστοιχίας στον σιδηροδρομικό σταθμό Αθηνών. Τιμή συμμετοχής 45€ το άτομο. 

Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται, τα σιδηροδρομικά εισιτήρια, η μίσθωση του λεωφορείου, η ξενάγηση, το φαγητό με τα ποτά (κρασί-μπύρα) αναψυκτικά. 

Και η πίτα βεβαίως! Δηλώσεις στη Λέσχη μας κάθε Τετάρτη από 16.00 μέχρι 21.00 (τηλέφωνο 210 51 30 300), ή στον Ταμία του Σ.Φ.Σ. κ. Μιχάλη Θεοφανόπουλο τηλέφωνο 6978686308. Για το Δ.Σ. του “Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου” 

               Ο.ΠΡΟΕΔΡΟΣ . Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ .

                         Π..Ράλλης .        Φ. Λυκομήτρος

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ