2024-02-15 12:00:51
Φωτογραφία για Πέμπτη, 15/2/2024: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Αφού ξαναθυμηθούμε τη "Διερεύνηση" (σελίδα 97 - Β.Μ.) και συμβουλευτούμε την προηγούμενη ανάρτηση, διαβάζουμε προσεκτικά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" του 41ου κεφαλαίου "Παίζοντας με τα ποσοστά" (σελίδα 98 - Β.Μ.), προτού λύσουμε τις ασκήσεις 1 και 2, στη σελίδα 15 του Τ.Ε..

Ιστορία: Με πολλή προσοχή και με τη συμβολή της αντίστοιχης ανάρτησης, διαβάζουμε τα υπογραμμισμένα του κεφαλαίου "Η παρέμβαση των Μεγάλων Δυνάμεων και η ναυμαχία του Ναυαρίνου".

Φυσική: Μετά την ολοκλήρωση του ΦΕ2 "Μικρή και μεγάλη κυκλοφορία" έφτασε η ώρα του αυριανού επαναληπτικού κριτηρίου αξιολόγησης στις ενότητες "Αναπνευστικό σύστημα" και "Κυκλοφορικό σύστημα", για τις οποίες μπορείτε να κάνετε διασκεδαστική επανάληψη, κάνοντας "Κλικ στη μάθηση" στους παραπάνω συνδέσμους. Ξαναθυμόμαστε τη θεωρία, τις παρατηρήσεις, τα συμπεράσματα, τις εργασίες και τις παραγράφους από το Β.Μ. (πράσινο βιβλίο) που έχουμε εντοπίσει ως χρήσιμες.

Γεωγραφία: Διαβάζουμε προσεκτικά, με τη βοήθεια των σχετικών αναρτήσεων, τα υπογραμμισμένα των κεφαλαίων 20 και 21, "Η ζωή στην έρημο" και "Η ζωή στις πολικές περιοχές", αντίστοιχα. Έπειτα, κάνουμε τις εργασίες 1, 3 (σελίδα 31) και 1 (σελίδα 32) στο Τ.Ε..

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ