2024-03-13 10:21:01
Φωτογραφία για Το τρένο με τη γυάλινη οροφή μάς βυθίζει στην ανυπέρβλητη ομορφιά της φύσης του Καναδά
Το ταξίδι με τρένο είναι πάντα μια όμορφη εμπειρία, καθώς κινείται στην ιδανική ταχύτητα ώστε να μας επιτρέψει να απολαύσουμε τις εικόνες που παρελαύνουν μπροστά από το παράθυρό μας. Φανταστείτε τώρα ένα τρένο που διασχίζει τα ανυπέρβλητης ομορφιάς φυσικά τοπία του Καναδά και μάλιστα με γυάλινη οροφή, η οποία εξασφαλίζει πανοραμική θέα

womantoc.gr

Αυτή είναι η περίπτωση του Rocky Mountaineer, που προσφέρει τέσσερις διαφορετικές διαδρομές στον Καναδά, η μία πιο γραφική από την άλλη. Τα βαγόνια με τη γυάλινη οροφή βυθίζουν τους προνομιούχους επιβάτες τους στη μαγεία των τοπίων που συνθέτουν οι χιονοσκεπείς, επιβλητικές κορυφές των βουνών, τα ορμητικά ποτάμια στις κοιλάδες, τα πυκνά ελατοδάση, που μπορεί να είναι κατάλευκα ακόμα και εκτός χειμώνα.

Το Rocky Mountaineer ταξιδεύει κάθε χρόνο από μέσα Απριλίου μέχρι μέσα Οκτωβρίου. Τις νύχτες οι επιβάτες του διανυκτερεύουν όχι σε κουκέτες αλλά σε πολυτελή ξενοδοχεία, ώστε να συνεχίσουν την επόμενη μέρα αναζωογονημένοι τη διαδρομή τους. Μια εμπειρία που μιλάει σε όλες τις αισθήσεις, καθώς συνοδεύεται από fine dining και από ξεναγήσεις που δίνουν την ευκαιρία, στους ταξιδιώτες, να γνωρίσουν καλύτερα τη φύση και τον πολιτισμό του Καναδά από τη ζεστασιά και την άνεση του καθίσματός τους.
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ