2024-04-12 21:15:30
Φωτογραφία για Η κινεζική εταιρία Jiangsu βλέπει αυξημένα ταξίδια εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης το 1ο τρίμηνο
Η οικονομική δύναμη της Ανατολικής Κίνας, η επαρχία Τζιανγκσού ξεκίνησε 652 δρομολόγια εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης το πρώτο τρίμηνο του 2024, σημειώνοντας άνοδο 24,9% από έτος σε έτος, δήλωσαν οι τοπικές αρχές την Παρασκευή.

Πηγή: Xinhua

Επιμέλεια: huaxia

Μόνο τον Μάρτιο, η επαρχία εγκαινίασε 222 εμπορευματικά τρένα Κίνας-Ευρώπης, υψηλό ρεκόρ σε έναν μόνο μήνα.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, τα τρένα μετέφεραν συνολικά 52.870 ισοδύναμες μονάδες είκοσι ποδιών (TEU) εμπορευμάτων και ο αριθμός των εισερχόμενων και εξερχόμενων τρένων αυξήθηκε κατά 10,5% και 36,8% σε ετήσια βάση, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης που δρομολογήθηκαν από την πόλη Lianyungang κατά τη διάρκεια της περιόδου αυξήθηκε κατά 40,1 τοις εκατό από έτος σε έτος, χάρη στην κατασκευή ενός διατροπικού καναλιού σιδηροδρομικών-θαλάσσιων μεταφορών που συνδέει την Ανατολική Ασία και την Ευρώπη.

Η Jiangsu έχει ενσωματώσει τις υπηρεσίες εμπορευματικών τρένων της με ολοκληρωμένες υπηρεσίες δεσμευμένης ζώνης για να μειώσει το κόστος για τις επιχειρήσεις. Τα μέτρα που περιλαμβάνουν την ευέλικτη διαχείριση των εμπορευματοκιβωτίων και τις βελτιωμένες υπηρεσίες από άκρο σε άκρο θα συνεχίσουν να ωφελούν τις επιχειρήσεις εξωτερικού εμπορίου, σύμφωνα με το επαρχιακό τμήμα μεταφορών.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ